bugün

muharrem ince

Eski CHP milletvekili.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı döneminde kendisine müthiş bir inancım vardı. bu süreçte kendisine bağışta da bulundum, maltepe mitingine de katıldım, seçimde gönüllü olarak sabah 04.00 gece 01.00 arası CHP'de de çalıştım. inandım. Güvendim. Sonrasında hayal kırıklığına uğradım..

Ne olduysa seçimlerden sonra oldu. Avukat ordusu ile YSK önünde nöbet tutacağını söyledi, ortalarda yoktu. Biz ondan her hangi usulsüzlük olsun olmasın orada olmasını bekledik, biz de ilçe seçim kurullarında bekledik. O ne yaptı? Hala Meçhul... Ona inanan seçmen bunu hak etmedi. BiZ ONA SAHiP ÇIKTIK, O BiZE VE OYLARIMIZA SAHiP ÇIKMADI..O gece çocuklarını evde bırakan anneler babalar, yürümekte zorluk çeken yaşlılar, hasta olsa da koşup gelen insanlar, gençler, kısaca peşinden gelen gönüllüleri vardı! bir çoğu sn iNCE'ye artık güvenmiyor! Sözlerini tutmadı, bir daha neden güvenelim? tekrar yalnız bırakılmak için mi? Seçim öncesi ve sonrası dediğinin tam tersini yaparak kurultay sürecinin fitilini ateşledi. Ağzından çıkan söze biz ne zaman inanalım?

Bir CHP seçmeni olarak yazıyorum; AKP karşısında olduğunuz için oy aldığınızı artık görün. Kılıçdaroğlu istanbul büyükşehir seçimlerinde %37 oy alıp ardından Genel başkan oldu, seçimi kaybeden rüzgarı sönen bir kılıçdaroğluydu! sırada sen mi varsın? Sen mi başımıza bela olacaksın?

Ne sen ne de sn Kılıçdaroğlu farketmez, ikinizden biri varken içim rahat olarak CHP'ye oy vermeyeceğim.