bugün
- biz bu aptallık ile nasıl mücadele edeceğiz ya8
- recete8
- arkadaşlar yogaya başlayalım mı10
- gocu geldi gocu geldi6
- kiraz cicegi kolonyasi4
- galatasaray8
- gammazların gizli hesapları görebilmesi5
- yagmurcu12
- dinamik güler yüzlü takım çalışmasına yatkın6
- çaylaklar cennete mi gidiyor cehenneme mi4
- diyojen3
- sözlüğün en kültürlü yazarı8
- ölürken dinlenecek müzik3
- yapay zeka 10 yıl içinde tüm insanları öldürecek4
- her sabah yeniden başlamak3
- otobüste açamadığı camı kıran erkek12
- kadın bacağı paylaşan mehdi8
- yazarlara çaylakken neler oluyor3
- namazın amacı12
- telefonu bırakmak isteyip asla bırakamamak4
- bülent ortaçgil dinlerken hüngür hüngür ağlamak2
- ismail kartal16
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı23
- sözlüğün en masum yazarları23
- 9 eylül izmir in kurtuluşu6
- müfredatta eleştirel düşünce2
- kavanozda gizlenen biyolojik saatli bomba3
- adana dürüm vs adana porsiyon9
- sana değer'i aç sana değer i2
- 08 eylül 2026 üsküdar da başkan vekili seçimi7
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i24
- claudian clouds21
- arkadaşlar ben çalışmak istemiyorum5
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- niye uyandık sözlük5
- chp'nin 103 yılı reklamı5
- gebze yi gebze yapan şeyler6
- istiklal mahkemeleri kurup fetöcüleri asmak5
- elif cansu eda zehra ilkin hande derya vargas gizo2
- uyudun mu11
- komünistlerin tatar sürgünü4
- adnan selçuk mızraklı3
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- ahlak abartılmış balon bir kavramdır6
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan2
- queen ravenna ve cinleri14
- bir kız amının reklamını yapmadan ne kadar dayanır2
- mao zedong'un serçe katliamı2
- serhat kılıç25
- şönt baca3
benim de ısınamadığım, antipatik bulduğum tip.
az da olsa artıladığım kimi entryleri oldu * fakat zihniyet olarak malum; çoğunluğu sığ ve kıt olan, sorgulamadan yoksun islamcı zihniyetinden öte gidemediği ortada.
bunun gibilerine göre, akabeli ve islami kesimden kişilerin her türlü insanlara hakaretleri, iftiraları, edepsizlikleri, saldırıları, kural tanımazlıkları, yolsuzlukları, harama el uzatmaları, kirlilikleri dikkat çekmiyor; muhalif bir insan bunlarınkinin onda birini dahil yapsa hemen tukaka edip sorgusuz sualsiz misliyle saldırıya geçiyorlar..
bilhassa takip listesindeki kişilerin çoğunluğuna bakarsak da malum; ak troll tayfası. sabah akşam yalan ve iftiralarıyla sözlüğü kirleten ve aklıselim yazarlardan karşı ayar yiyen sözlük çapsızlarından oluşuyor.
hadi bu yazar ve bunun gibi savundukları şeye dair neden savunduklarına dair argümanı bile olmayan birkaç kişi çıkıp da "ben akpli değilim, desteklediğim falan yok." dese bin kere takdir edeceğim.
ayrıca da ne kadar yurtdışında kaldığını bilmiyorum, türkiyenin eski ve yeni hali konusunda ne kadar şey bildiğini de.
bir de nickini ilk gördüğümde henüz 20li yaşlarının başında genç kız çoluk çocuktur demiştim, bir de tahminimden bir 10 yaş daha büyük çıktı, basbayağı yaşlıymış.
az da olsa artıladığım kimi entryleri oldu * fakat zihniyet olarak malum; çoğunluğu sığ ve kıt olan, sorgulamadan yoksun islamcı zihniyetinden öte gidemediği ortada.
bunun gibilerine göre, akabeli ve islami kesimden kişilerin her türlü insanlara hakaretleri, iftiraları, edepsizlikleri, saldırıları, kural tanımazlıkları, yolsuzlukları, harama el uzatmaları, kirlilikleri dikkat çekmiyor; muhalif bir insan bunlarınkinin onda birini dahil yapsa hemen tukaka edip sorgusuz sualsiz misliyle saldırıya geçiyorlar..
bilhassa takip listesindeki kişilerin çoğunluğuna bakarsak da malum; ak troll tayfası. sabah akşam yalan ve iftiralarıyla sözlüğü kirleten ve aklıselim yazarlardan karşı ayar yiyen sözlük çapsızlarından oluşuyor.
hadi bu yazar ve bunun gibi savundukları şeye dair neden savunduklarına dair argümanı bile olmayan birkaç kişi çıkıp da "ben akpli değilim, desteklediğim falan yok." dese bin kere takdir edeceğim.
ayrıca da ne kadar yurtdışında kaldığını bilmiyorum, türkiyenin eski ve yeni hali konusunda ne kadar şey bildiğini de.
bir de nickini ilk gördüğümde henüz 20li yaşlarının başında genç kız çoluk çocuktur demiştim, bir de tahminimden bir 10 yaş daha büyük çıktı, basbayağı yaşlıymış.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar