bugün
- merfulu gitmesin kampanyası10
- nervio moderatör olsun kampanyası9
- gammazların tarafsız olması gerekliliği10
- kızların kıvırcık saçlı erkeklere olan zaafı5
- öykü serter5
- ismet gürbüz5
- arabayı yavaş süren tipler10
- arkadaşlar moderatör oluyorum5
- hatırladığınız en eski anı4
- beni seven yazarlar6
- iltifat mı hakaret mi belli olmayan kelimeler5
- tahsildaroglu peyniri3
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay12
- yakışıklı erkeklerin gay olması8
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor7
- 20 ağustosta boşalma davam var3
- queen feristah9
- zam var diye gece benzinciye gitmek6
- 60 yıllık ömrümün kalması4
- uludağ sözlük için öneriler6
- maykıl2
- liseden arkadaşlar4
- cuheyman el uteybi2
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor14
- limonata2
- sarhoşken sokak hayvanlarıyla arkadaşlık etmek4
- online yazarlar neden yazmıyor11
- arkadaşlar düzeldi mi2
- tamer karadağlı4
- true çaylak olsun kampanyası13
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj9
- nutuk'un özel olmayan baskısı3
- tarık tarcan5
- arkadan yanaşıp selektör yapan it10
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite13
- sözlük içi konularda başlık açamamak2
- iranın bir türlü barış anlaşmasına yanaşmaması5
- küçük prens okuyan yetişkin erkek5
- yılbaşına az kalması6
- ibne miyim acaba diye sorgulamak9
- kavga ediyor numarası yapan yazarlar6
- sürekli güler yüzle dolaşan tip11
- debe'nin nick altı entry dolması4
- velvet57
- misafirlikte tuvalete gitmek4
- sözlük yazarlarının çayları9
- ilk fırsatta fahri trafik müfettişi olacağım5
- yeni parti39
- mirc2
- gocu22
Son Binali Yıldırım videosuyla sağlam linç yiyen adam. Bence bu kadar ağır lafları haketmiyor. Savunduğumdan değil bu adam bu zamana kadar olmayan bir şeyi yapıyor, liderleri ve lider olmasa da şu anki başbakanı programına konuk ediyor. Bunu da sadece youtuber olarak yapıyor. Bayağı bildiğimiz youtuber. Bazı insanlar tüm ülkeyi sadece muhalif oldukları sosyal platformlardan ibaret sanarak iktidarı temsilen gelen kişiye ana bacı sövmesini bekliyor. Bu eleştirilerden önce adamın bu seçim özel programlarının hepsini izlemek gerek. Dikkat ederseniz hepsiyle gayet güzel bir havada olumlu şekilde muhabbet dönüyor hiç gerilen bir ortam yok. Yine dikkat ederseniz sorular çok sıkıştırıcı değil. Meral Akşener zaten fetö muhabbetinde temiz olduğunu söylemek istiyor açıklamak istiyor o da bunu soruyor. Karamollaoğluna Sivas olaylarını, Atatürk hakkındaki görüşünü vs soruyor neden? Çünkü adam bunu samimi bir muhabbet havasında anlatmak, açıklamak istiyor. Yıldırıma ithalat muhabbetini kanal istanbulu soruyor neden? Çünkü bazı rakam abartmalarının veya projelerin esas işlevinin anlatılmasına ihtiyaç var. Merale bazı vaatlerinin saçma ya da kaçık olduğunu söylemiyor. Binaliye e tamam yapıyorsun da neden tüm ihaleler aynı firmalarda diye, 1 martı getiren sizdiniz ne reddetmesi diye sormuyor.
Bu siyasiler için güzel bir şans. Samimi bir ortamda meramını rahatça anlatıyor. Oğuzhan da daha çok popüler oluyor win-win.
Lakin bu adamın yaptığı büyük iş. Youtuberlıkla buraya geldi, yolu açtı. Bu ilk. Umalım ki ileride oluşacak seçimlerde vs siyasiler halka daha çok kulak versin, vermek zorunda kalsın sosyal medya aracılığıyla. Yeni formatlar türesin, yeni isimler çıksın işte o zaman sorularla siyasileri zorlayacak sıkıştıracak kişiler de ortamlar da çıkar.
Bu siyasiler için güzel bir şans. Samimi bir ortamda meramını rahatça anlatıyor. Oğuzhan da daha çok popüler oluyor win-win.
Lakin bu adamın yaptığı büyük iş. Youtuberlıkla buraya geldi, yolu açtı. Bu ilk. Umalım ki ileride oluşacak seçimlerde vs siyasiler halka daha çok kulak versin, vermek zorunda kalsın sosyal medya aracılığıyla. Yeni formatlar türesin, yeni isimler çıksın işte o zaman sorularla siyasileri zorlayacak sıkıştıracak kişiler de ortamlar da çıkar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar