bugün

çanakkale nin cihad ile kazanıldığını sanan çomar

ordumuzun namaz kılan fotoğrafını görüp gaza gelen çomar oradaki askerin cihad mantığı ile ya da hristiyanlara karşı olan nefret ile savaşıldığını düşünecek kadar çürümüş beyine sahiptir.

Hatta o denli ezik o denli kendine güvensizdir ki atasının ecdadının bu savaşı bileğinin hakkıyla değil de aksakallı dedelerin ve aslanların topraktan çıkıp ingilizleri öldürdüğüne inanacak kadar salaktır ve kendisine de günensizdir.

Ey arkadaş çanakkale de o mehmetçik anavatanı için savaşmıştır. bilir ki çanakkale düşerse anavatan düşecek kendi köyü kendi anası babası bacısı da yitip gidecektir.

doğduğu büyüdüğü ve ölmeyi düşündüğü köyü ve bildiği herkes elinden alınacaktı.

evi için savaştı. cihad için savaşsaydı son 300 yıldır zaten kazanırdı.(!) anavatan savunması sadece bizim değil dünyada pek çok halkın geçmişinde mevcuttur ve yeri ayrı kutsal savaşlar olarak görünür.

Çanakkale savaşı yüzyıllardır yenilen türk ordusunun ilk defa hem de destansı ve o güne kadar görülmeyen büyük bir donanmayı yine destansı bir şekilde mağlup etmesi ve ana vatanını kurtarmasının yanında ilk defa kendine güveninin yeniden dirilmesinden dolayı önemlidir.

Mustafa kemal in dahiliği o zaman daha da düşmanca pekişmiştir.

O asker, hristiyanlar bu ülkeye gelmesin diye değil. Köyüm yakılıp yıkılmasın ailem katledilmesin diye savaştı.

ve bu en kutsal savaş nedenidir.

bacısını kızını ışid e cariye olmaya gönderen çomarların bunu anlamasını beklemiyoruz.
güncel Önemli Başlıklar