bugün
- mor semsiyeli yabanci16
- seni yeşerteceğim diyen erkek6
- yüzükoyun uyuyan erkekte gizli eşcinsellik vardır8
- yazarların şu an dinledikleri şarkı8
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor13
- yıkaması en zor mutfak aracı14
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum9
- sigara içen kızla öpüşülür mü12
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler18
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- sözlükte kavga etmek7
- kadınlar hakkında bazı mülahazalar4
- cilgincapkin219
- güncelleme2
- memeleri füze gibi kadın13
- buddy dude21
- 5 taneden fazla makyaj malzemesi sayabilen erkek5
- ona bir şey söyle11
- kocamı çalıştırmam diyen kadın3
- kabuksuz kaplumbaga7
- neden herkes aynı şeyi söylüyor3
- bisiklet marka tavsiyesi10
- yazarların parfümleri2
- karton toplayan abi7
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek10
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- insanlarda bıraktığımız iz5
- erden timur2
- bana wp den yazdı3
- sözlüğün eski tadının olmaması8
- güzel götlü kız vs güzel gözlü kız7
- 2026 dünya kupası şampiyonu olacak takım4
- chp'nin hali ne olacak46
- mermi abla4
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- çok kişilikli biri olmanın dayanılmaz dramı2
- kızıl cin4
- ilahi adaletin tecelli etmesi5
- enayimiknatisii12
- masklavi'nin düşünceleri18
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- gammazlar çetesi17
- rüzgarın yönünün terse dönmesi4
- supergirl'den hoşlanmak2
- gecenin şiiri4
- artık online sayısını göremiyor olmamız4
- gocu25
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler11
- musallada duran kendini beğenmiş tabut3
- uysaljakoben17
iktidar partisine 147 dakika ayırırken, anamuhalefet partisine ve iktidar yancısı yedek teker partisine eşit süre ayırma lütfunda bulunarak 25'er dakika ayırmıştır.
Saray yancısı partinin adayı bile yokken 25 dakika süre almasına karşın en güçlü iki muhalif adaydan biri olan iyi parti adayı meral akşener 14 dakika süre almıştır.
Yine aday çıkarmayıp Erdoğanı destekleme kararı alan ve bir tane milletvekilliği için kendi partisini satan destici, aday olan karamollaoğlu ile eşit olarak tamı tamına 5 (beşş) dakika propaganda süresi almışlardır.
ikinci tura kalacağına kesin gözüyle bakan Perinçek ve vatan partisi 2 dakika propaganda süresi alırken hdpli kck tutuklusu terör sevici demirtaş da 0.3 dakika yani 18 saniye süre almıştır. Kendi adıma şu mübarek günde oruçlu ağzımla haram ediyorum.
Özetle Anlatmaya gerek yok. Görüyorsunuz. Devletin resmi tv kanalı ismiyle cuk oturan cumhurbaşkanının şahsi yayın organı haline geldiğini fazla fazla ispat ediyor. Seçim beyannamelerinde "satacağız" diyen adaylar inşallah kazanırlarsa bu sözlerini unutmazlar. Hatta benim şahsi önerim bu kanalı cem uzan'a satsınlar. Star tv efsanesi geri dönsün.
https://tr.sputniknews.co...708-trt-demirtas-erdogan/
Saray yancısı partinin adayı bile yokken 25 dakika süre almasına karşın en güçlü iki muhalif adaydan biri olan iyi parti adayı meral akşener 14 dakika süre almıştır.
Yine aday çıkarmayıp Erdoğanı destekleme kararı alan ve bir tane milletvekilliği için kendi partisini satan destici, aday olan karamollaoğlu ile eşit olarak tamı tamına 5 (beşş) dakika propaganda süresi almışlardır.
ikinci tura kalacağına kesin gözüyle bakan Perinçek ve vatan partisi 2 dakika propaganda süresi alırken hdpli kck tutuklusu terör sevici demirtaş da 0.3 dakika yani 18 saniye süre almıştır. Kendi adıma şu mübarek günde oruçlu ağzımla haram ediyorum.
Özetle Anlatmaya gerek yok. Görüyorsunuz. Devletin resmi tv kanalı ismiyle cuk oturan cumhurbaşkanının şahsi yayın organı haline geldiğini fazla fazla ispat ediyor. Seçim beyannamelerinde "satacağız" diyen adaylar inşallah kazanırlarsa bu sözlerini unutmazlar. Hatta benim şahsi önerim bu kanalı cem uzan'a satsınlar. Star tv efsanesi geri dönsün.
https://tr.sputniknews.co...708-trt-demirtas-erdogan/
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar