bugün

cern deki deneyden korkan insan

abd 1969 da ay a insan yolladığında 'vışşş pis günahkarlar aya insan mı gidermiş, ay allahın nuru, allahın gökyüzündeki ışığıdır' diyen bir kısım cahil+ yobaz ın torunlarıdır bu insanlar. çünkü bilim i hayat felsefesi olarak belirleyen insanlar için cern deki bu deney maddenin nasıl yoktan var olduğunu kanıtlayacaktır. bu deney sonsuzluk ve hiçsizlik içerisindeki tarifsiz belirsizlikten nasıl koca bir evren doğduğunu tamamen bilimsel olarak kanıtlayacaktır. yani cern deki deneyle dinlerin reddettiği bing bang yani büyük patlama kanıtlanacaktır. bu sebeptendir ki asıl tutuşanlar cahil cuhele yobaz takımıdır. papa bile bu deneyin yapılmaması için yıllardır mücadele vermektedir. tıpkı eski papaların ortaçağda bilime inanan insanların öldürülmesi için mücadele ettikleri gibi.

tabiki yarın hiçbir şey olmayacak. oluşacak küçük karadelikler uzun yıllarda birleşip dev bir karadelik halini alacak ve bilime karşı durmaya çalışan cehaleti yutacak. içerisindeki zamansızlık ve sonsuzluğa yani hiçliğe gömecek.

türkiye gibi ülkelerde bu deneyi uzaktan izleyecek ve sadece vay anasını gavur yapıyor diyecek. çünkü dünyadaki 50 ye yakın ülkenin aksine türkiye cern e her yıl 10 milyon dolar bağış yapmayı çok gördüğünden tarihin en büyük deneyinde yer alamadı. halbuki din bezirganlarının kurmuş olduğu yüzyılın dolandırıcılık hareketi keriz fenerine 171 trilyon bağışlamış bu halk. buhar olan 171 trilyon! işte bu sebeple millet yarın cern de evrenin doğuşunu keşfederken biz yarına alanya belediyesinin mayolu turistlere getirmeyi planladığı 'ahlak' yasağıyla uyanıcaz.
güncel Önemli Başlıklar