bugün
- eskortluk yapan sözlük yazarı30
- queen ravenna büyücülük okulu16
- türkiyede kürt olarak barınabilmek için gerekenler57
- sözlüğün tat vermemesi13
- arkadaşlar burçlar yalan çıktı8
- amin güzelmiş diyen tip9
- canın tatlı çekmesi4
- yogartiksen29
- türkiye14
- verginin hırsızlık olup olmaması5
- karı kız için sözlüğe gelen tipler3
- sözlüğün artık ciddiyetini yitirmesi9
- saati 10 bin tl diyen tip3
- whatsapptan gelen mesajları cevaplamayan erkek5
- hoşlanılan kıza düdüklü tencere hediye etmek3
- izmirbeyefendisi4
- exlerle arkadaş kalmak8
- zamanda ileri gitmek2
- 25 yılda adam edilen istanbul'u 5 yılda bitirmek49
- ilkokul bebesine türbanı savunmak62
- flörte durduk yere sövmek3
- sarı teker kod adlı eskort3
- yılmaz güney adamlığı12
- sevilmeyen yazarın kellesini koparıp itlere atmak4
- twitterda 60 bin twit yazmış esrarengiz adam3
- fake hesabı ifşa olan sözlük kezbanı6
- muğla'nın akp'ye geçmesi5
- cinler aleminde ghosting kavramı4
- cnn türk'ün tunceli'ye dersim demesi5
- kelebek dövmeli erkekler2
- evdeki cinlerden kira istemek4
- arap adam olsaydı6
- escort olmaya karar vermek2
- cezaevine girmek için rte'ye hakaret eden adam11
- gece gelen bunalım2
- verirsen yalarım diyen tip4
- futbol14
- sinem dedetaş'ın ahında boğulacaksınız20
- escortluk yapan yazarın gecelik fiyatı2
- sözlükteki bölücüler16
- gammazla gammazla bitmiyor3
- düdüklü tencere kullanmayı bilen yazarlar2
- instagramda 1000 erkeğin takip ettiği kız2
- düdüklü tencere2
- çorum 2 rizespor 12
- insan ilişkilerinde sık yapılan hatalar6
- sözlük kapatılsın9
- kafede ders çalışan tipler4
- 14 ekim 2026 aston villa fenerbahçe maçı74
- romanya11
ergen'in mastürbasyon materyali olmak, -materyalden bağımsız- ona bir alt yahut üst kimlik kazandırmaktan uzak bir hadisedir. [ hadise dedim de aklına hadise'nin frikikleri gelmesin bir dur lan ! ] ergen dediğin varlık kendi hayal dünyasını yeni yeni şekillendiren, fantezilerinin en sınırsız olduğu dönemi yaşayan bir yarı gelişmiştir. bunları nerden mi biliyorum : ben de ergendim erdim şimdi ! ben ergenken bırak hilal cebeci'yi kısrak kalçaları bile bana mastır malzemesi olmuştur. o yüzden hala daha kadının kalçaları kısrak gibi titremezse beğenmem. neyse bunlar özel şeyler. demek istediğim o ki cebeci ablamız tesettüre bürünmüşse eğer onun geçmişte ergenlerin malzemesi olmasından dem vurmak yeni yeni ergen olma aşamasında bir bünyeden çıksa gerek.
ulan türban sex denen birşey var porno sitelerinde. turban girl denerek nefisler azdırılmıyor mu ? sen mastır malzemesi edeceksen cebeci rahibe olsa yine edersin. hem rahibe olsa rahibeli sex diye google de aratırsın vallahi.
en fahişe bir insan dahi [ fahişe fuhş kökünden gelir ve kadının ahlaksızlığını ifade etmez sadece. kuran'da kötü , haram şeyler manasında kullanılır ] düzelebilir. adı üstünde insan diyorsun.
al sana eski mecmualarımdan veriyim . *
ulan türban sex denen birşey var porno sitelerinde. turban girl denerek nefisler azdırılmıyor mu ? sen mastır malzemesi edeceksen cebeci rahibe olsa yine edersin. hem rahibe olsa rahibeli sex diye google de aratırsın vallahi.
en fahişe bir insan dahi [ fahişe fuhş kökünden gelir ve kadının ahlaksızlığını ifade etmez sadece. kuran'da kötü , haram şeyler manasında kullanılır ] düzelebilir. adı üstünde insan diyorsun.
al sana eski mecmualarımdan veriyim . *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar