bugün
- filistin in ermeni soykırımını tanıması18
- kürtlerin muhteşem ve harika derecede ezik olması10
- türklerin her ırkı türk sanması8
- kürtlüğüyle kavgalı olan pandela7
- türklerin medeniyet kuramama nedeni8
- sözlükte yokluğu hissedilen yazarlar10
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı12
- sözlüğün aptal kaynaması12
- türklerin 2kg avrupalıların 200gr sabun tüketmesi6
- pandela7
- lgbt onur yürüyüşü4
- herzevekil ile revani yemek5
- velvet43
- falıma bakmak isteyen var mı28
- 2026 dünya kupası39
- futbol32
- atatürkçülük ile 2026 da ülke yönetilmez16
- sevgili it3
- parcalandim toparlanamiyorum3
- kürtlerin iyi olduğu konular4
- herkesle iyi anlaşan insan18
- anın görüntüsü25
- neden sevgilim yok5
- tayyibistan3
- üstteki yazarın mesleğini tahmin etme7
- türklerin hiçbir işte başarılı olamaması4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle30
- göbeksiz erkek5
- 10 parmağında 10 marifet olan azize4
- erkeklerin boy tahmini yapması5
- haysenin132
- cinlerin geceleri tuvaletlerde takılması4
- türklerin gerizekalı bir millet olması3
- güney afrika7
- japonya10
- akrep burcu kadını ile uyumlu burçlar3
- ahlakın temeli olarak özgürlük2
- 19 yaşında kızla yatmak15
- burç geyiği yapana 2010 da olduğumuzu hatırlatmak3
- sözlüğün adalet terazisi3
- akmar2
- muayene2
- türklerin medeniyete katkıları2
- brezilya5
- türklerin 40000 yıldır anadoluda oldukları gerçeği2
- türkiye12
- cepte düğüm olan kulaklık kablosu3
- dna testi2
- bir filmde ölüyü oynamak3
- hoşlanılan kızı adamın birinin yemesi9
eskilerde şakımış, parlamış bir yıldız. demek istemesem de durum bu tarkan. bariz hatalar yapıp sıfırı tüketme yoluna girmiş gözüküyorsun. sana sözler yazayım da kendine çeki düzen ver. eski şarkılarına baktım durdum şimdilerde sende eksik, fazla nedir onun hesabını yaptım yazıyorum. durduk yerde kendine doğu-batı sentezi yaptırma misyonu yüklemişsin, bir kere bundan sıyrıl. bu düşünce önce şarkılarına, sonra da giyimine kuşamına sıçramış. incik, boncuk, dansöz süsü püsü takmış-takıştırmışsın bir dağınıklık bir rüküşlük kıl oldum abi. giyinmişsin rengarenk bırak bir kere bu modları. sana siyah yakışıyor. şımarık klibine baktım az önce hani siyah beyaz... işte budur dedim. şıkıdım klibine baktım o da siyah-beyaz gene budur dedim. saçına baktım işte model budur dedim genelde bütün türk erkeklerinin sahiplendiği güzel bir kesim. hani berbere saçları aldırırken yandan, arkalardan al iz kalmasın dediğimiz modelden. bu bahsettiğim 2 şarkı seni kült yapan şarkılar. görünüş ve de şarkı söyleyiş tarzın haşin, yaramaz, asi, kendi bildiğine giden james dean tarzı birşey. dar pantalon, kadınsı kıvırtmalar, justin timberlake tarzı kısa kesim saçlar falan sana göre değil. bir de kadınlara erkeklere eşit mesafede durma politikanı da bırak artık. unutma senin kitlen, pazarın türkiye. türk erkeği kendisine benzeyen polat gibi yürekli, çaktırmadan çapkın adamları sever. türk kadını da bunları sever. istikamet al kendine bunları tarkan. son 2 albümünü görmezden geliyorum bak. dediğim gibi sonda 2.si gereksiz misyon yüklemelerin yüzünden kendine fiyasko oldu. en sonuncusunda da justin yaptın kendini. vazgeç bunlardan. sibel can'a verdiğin şarkı var ya en son, işte o istikamette şarkılar yap söyle. bir de sezen aksu'ya bugünlerde uğra, iftara falan çağır, gönlünü al. ikiniz de kazanın. serdar ortaç'la samimiyet kur ki zaten kendisi zıplayarak buna atlayacaktır. ondan çarp 1-2 beste kılık-kıyafeti de dediğim gibi yap. tekrardan gönlümüze taht kur. hadi bakalım kal sağlıcakla.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar