bugün
- aylık 440 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı3
- emret komutanım ahmet başçavuş3
- memduh bashgan14
- g'i l d'e d l'i l y2
- sevmediğiniz iki yazarın kavga etmesi2
- renault 9 broadway2
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay2
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi22
- mohamed salah ghaly8
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
- trabzonspor6
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı6
- bi tavuğu kaç tokatla pişirebiliriz2
- tuba büyüküstün7
- nihoşun ölümü16
- tarhana içen kıroyla işim olmaz yürüü diyen kız2
- cem küçük8
- pop dinleyenlern başka müzik türlerini eleştirmesi3
- clemence baptista2
- zadar2
- umurumda değil2
- sözlüğün ölmek üzere olduğunu gösteren işaretler3
- ev temizleyen erkek5
- asteğmen6
- çağatay ulusoy2
- simko39
- rambo ariel ortega8
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- en iyi müzik türleri2
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- sibenik2
- benkimki6
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
- dincilik2
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek12
- uyumanın en zevkli olduğu an3
- sırrı süreyya önder5
- varazdin2
- helikopterlerin mantıksız davranması3
- cakovec2
- yaşar nuri öztürk5
- özgür özel'in tutuklanması9
- herkes denize pikniğe giderken sizin çalışmanız6
- ülkücü bir babanın oğluna vereceği isim8
- karıncaların çok boş yapması2
- kıbrısı ingilize veren padişah6
- ünüversite okumanın zaman kaybı olması2
- meal kuran değildir26
- starbucks'ın uludağ sözlük ten kalabalık olması3
Yeşilçam sineması oyuncularından Cemal Konca (Goncagül), istanbul’da sessizce toprağa verildi.
görsel
görsel
görsel
Yeşilçam sineması usta ismi Cemal Konca, 2 gün önce sessizce toprağa verildi.
çok sayıda filmde rol alan Cemal Konca’nın 2 gün önce vefat ettiği ortaya çıktı. Yeşilçam’ın emekçilerinden Cemal Konca’nın 1 Mayıs Salı günü vefat ettiğini ve 2 Mayıs Çarşamba günü sessiz sedasız defnedildiğini öğrenildi.
Cingöz Recai, Zorba, Şafakta Üç Kurşun, Aslan Yürekli Kabadayı, Hayatım Senindir gibi flimlerinde oynayan Yeşilçam’ın çınarlarından asıl adı Cemal Goncagül olan ve Cemal Konca olarak tanınan oyuncumuz, sessiz sedasız aramızdan ayrıldı. 60’ın üstünde sinema filminde rol alan Cemal Konca, 1 Mayıs Çarşamba günü vefat etti ve dün Büyükçekmece Kuba Camii’nden, son yolculuğuna uğurlandı.
CEMAL KONCA KiMDiR?
1926 doğumlu olan Yeşilçam’ın emekçi oyuncularından Cemal Konca çok sayıda filmde rol almıştır. Konca, aynı zamanda Türk sinemasının sayılı makyözlerinden biridir ve Kanlı Nigar, Köroğlu, Malkoçoğlu: Akıncılar Geliyor, Vahşi Bir Kız Sevdim, Mevlana, Vurun Kahpeye, Korkusuz Cengaver, Cemo gibi çok sayıda filmin makyözlüğünü de yapmıştır.
görsel
görsel
görsel
Yeşilçam sineması usta ismi Cemal Konca, 2 gün önce sessizce toprağa verildi.
çok sayıda filmde rol alan Cemal Konca’nın 2 gün önce vefat ettiği ortaya çıktı. Yeşilçam’ın emekçilerinden Cemal Konca’nın 1 Mayıs Salı günü vefat ettiğini ve 2 Mayıs Çarşamba günü sessiz sedasız defnedildiğini öğrenildi.
Cingöz Recai, Zorba, Şafakta Üç Kurşun, Aslan Yürekli Kabadayı, Hayatım Senindir gibi flimlerinde oynayan Yeşilçam’ın çınarlarından asıl adı Cemal Goncagül olan ve Cemal Konca olarak tanınan oyuncumuz, sessiz sedasız aramızdan ayrıldı. 60’ın üstünde sinema filminde rol alan Cemal Konca, 1 Mayıs Çarşamba günü vefat etti ve dün Büyükçekmece Kuba Camii’nden, son yolculuğuna uğurlandı.
CEMAL KONCA KiMDiR?
1926 doğumlu olan Yeşilçam’ın emekçi oyuncularından Cemal Konca çok sayıda filmde rol almıştır. Konca, aynı zamanda Türk sinemasının sayılı makyözlerinden biridir ve Kanlı Nigar, Köroğlu, Malkoçoğlu: Akıncılar Geliyor, Vahşi Bir Kız Sevdim, Mevlana, Vurun Kahpeye, Korkusuz Cengaver, Cemo gibi çok sayıda filmin makyözlüğünü de yapmıştır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar