bugün
- asrın soygunu9
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı8
- meb'in usule aykırı ücret dağıtması2
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- tai lung vs gocu22
- true nickli yazar20
- sabahları nefret edilen şeyler6
- sabahları sevilen şeyler8
- bekarlığın avantajları3
- kullanıcı adı değişmiyor3
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor20
- marimar2
- işler eskisi gibi değil kesat mı kesat2
- 27 ocak 2027 psg galatasaray maçı2
- habire1227
- kürtler asimile edilmelidir11
- sözlüktekiler kaç yaşında10
- analı avratlı sözlük kavgaları8
- manisada okul saldırısı17
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok28
- guterres ten iki devletli çözüm açıklaması2
- 1 gocu'ya 4 kişi dalması7
- sarı poşet kudurtması13
- et döner dürüm9
- evliliği ayakta tutan güçler13
- bu ne soğuk amk5
- tuvaletin evin dışında olması6
- teslimiyet4
- kadınların reddedemediği teklifler6
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı17
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum8
- sözlükte kavga olacak hissi4
- yanlışlıkla plaj şemsiyesine diklemesine oturmak6
- gocusuz bir sözlük5
- karılı kızlı tiktok yerine sözlükte takılan tip4
- bir erkek ile yanlışlıkla göz göze gelmek5
- ecevit döneminin kepazeliği5
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek9
- uludağ sözlük adalet sistemi5
- türkiye de muhalefet var mı9
- erkek kavgasının çok sıkıcı olması5
- krt tv4
- seviyenin bugün yükselmesi için ne yaptın5
- ikizler burcu kadını olmak7
- tas kafa traşlı hırt sorunu12
- ölümden korkuyor musunuz34
- claudian clouds42
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı29
bilindiği gibi kendisi erdal sarızeybek ile birlikte bir parti kurdular hayırlı olsun. yalnız benim takıldığım bir nokta var o da pkk'yı 365 günde hem dağdakileri hem de şehirdeki pkk yandaşlarını temizleyeceklermiş. şimdi bunun nasıl olacağı konusunda şüphelerim var(burda pkk yandaşı olduğumu çıkartmayın feci sikerim). elbette pkk denen illetten biran önce kurtulmamız gerekiyor ama osman pamukoğlu ve ekibi bunu hangi yolla yapacak çok merak ediyorum çözüm yolu tamamen kan mı olacak? bakın dağdaki teröristlerle silahlı yolla temizlemeye çalışırsanız anlarım sonuçta açıkçası onlarla o şekilde mücedele etmek dışında başka bir yol pek de yok, tamam demokratik yolla elbette halledilmesi gerekiyor ancak bu demokratik yolun daha ne olduğu belli değil ucu o kadar açık ki... bu pkk'yı temizleme sokaklara da kan şeklinde sıçrarsa işte o zaman işler karışır. zamanında pkk sempatizanları sokaklarda tarandı, çok da hoş olmayan şekilde davranıldı kaldı ki bu ülke için de çok hayırlı şeylere vesile olmadı, burada pkk'dan kurtulma şekli ancak insanların pkk'ya katılımını azaltmak için başta eğitim olmak üzere diğer yolların da denenmesi gerekiyor.
bu yazıyı yazdık ama ütopyadan da öteye gitmeyecek şeylerden bahsediyoruz, osman pamukoğlu iktidar olacak da sonra bu işlere koyulacak. (bkz: tey tey)
bu yazıyı yazdık ama ütopyadan da öteye gitmeyecek şeylerden bahsediyoruz, osman pamukoğlu iktidar olacak da sonra bu işlere koyulacak. (bkz: tey tey)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar