bugün

beşiktaş

2 sene üst üste şampiyonluk varken üstüne doğru transfer politikası yürütülmediği için bu sene ünvanımızı kaybedebiliriz. bi kere herkeste gereksiz bir talisca hayranlığı neymiş yılanmış neymiş gol atıyormuş. adam vasat anadolu takımlarına 2 tane kafayla sallıyor. ne oyun kurulumunda var, ne bir araya top atabilme becerisi var 10 numarayı işgal ediyor. anca quaresma orta kesecekte beyfendi vuracak.ilk şampiyonluğumuzda mükkemmel futbol oynuyorduk sonra talisca transferi bitiridi o futbolu. bide tolgay efendi var ben bu kadar fazla top kaybeden beşiktaş'lı bir oyuncu hiç görmedim kaç senedir maç izliyorum. oda aynı şekil vasat anadolu takımlarına karşı asistleri var büyük maçlarda takımın içine ediyor top kayıplarıyla geçen hafta o yedirdi golü başakşehirden.asıl sıkıntı taraftar böyle adamlara hayran. atiba desen yaş olmuş 35 artık pek bir katkısı yok takıma. hatta zarar vermeye başladı. takımda herkes oldu 33-34. bu takımdan üst üste 3. şampiyonluğu beklemek çok gerçekci değil. oyuncu transfer edenlerin futboldan anlamadığı bir gerçek.

rahat bir şekilde yıllarca lige ambargo koyup yıllarca şampiyonluklar kazanabilecekken fırsatı kaçırıyoruz. 2 sene şampiyonluktan sonra rahat önde bitirmemiz gerekirdi ligi. yine şansımız en az diğerleri kadar var. ama iyi transferler yapabilseydik lig çoktan bitmişti.
© copyright 2005 - 2026