bugün
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması11
- 7 temmuz 2026 isviçre kolombiya maçı8
- yazarların mezun olduğu okullar17
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır15
- arjantin mısır maçı13
- bir kadına verilecek en güzel çiçek9
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları14
- ölümün en iyi tanımı6
- ankara da nato zirvesi13
- şişman kısa tembel kıllı ama egosu tavan kız4
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- ctrlx'in ayakları11
- radiohead dinleyenlerin çok kız düşürmesi5
- dünyayı kezbanlardan temizleme planım3
- döl bankası4
- bakire kadını gözünden tanımak6
- sürekli vurduran kadın nasıl anlaşılır2
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- aleyna tilki nin ayakları4
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık10
- sevgiliyle köpeköldüren içmek5
- günün şiiri25
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı11
- kaslı yakışıklı sert mizaçlı memur erkekler4
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- murat yakın3
- sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar6
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- 23 yaş7
- sonsuza dek uyumak istiyorum4
- saraca finch house21
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- sevişmek istenen ünlüler2
- yoğurt11
- milliyetçi olacakken faşist olmak4
- adana sokak lezzetleri5
- donald trumpun geceyi kızı neclada geçirmemesi3
- en ilginç fetişler2
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- dövmesi olan erkek9
- tek başına5
- messi uzaylı abi5
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- gecenin şiiri2
- 2026 dünya kupası25
- lionel messi7
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı7
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması27
goodbadnotgod nickli yazar silindikten sonra gbng nicki ile yeniden geldi. o hesabı da silinince fazlakurcalama47 hesabı ile geldi. dün o hesabı tek kişi takip ediyordu o da afet i devran nickli yazar. bu yazar o yazarın diğer silinen hesaplarında sürekli bu yazarı öven yazılar yazıyordu nickaltında. hem de abartılı şekilde. malum yazarın da sürekli nickaltını uplayıp siklenmeyen başlıklarını upladığını biliyoruz. yazış tarzları da aynı. bir kaç kere muhabbetimiz oldu ama kusura bakma içimde kalamaz bunlar.
demin de fazlakurcalama47 çaylak olunca afet i devran bunu yazmış. çaylak hesabından yazamadıklarını buradan yazdığı belli.
görsel
afet i devran hesabı %95 bu goodbadnotgood mudur nedir o yazara ait. inceleyip gereğinin yapılması lazım.
edit : belki de günah alıyorum bilemem. günah alıyorsam hakkınızı helal edin. ama yüksek ihtimal günah almıyorum. uzun süredir takipteyim.
edit2 : evet senle olmadı muhabbetim. yan hesabın olduğunu düşündüğüm hesaptaki kişiyle oldu.
edit3 : bunlar da silinen yazarın bir kaç hesabındaki nickaltına yazdıklarının sadece bir kısmı. resmen avukatlığı yapılmış, savunulmuş. kim neden savunur ki bu kadar? ilginç.
görsel
demin de fazlakurcalama47 çaylak olunca afet i devran bunu yazmış. çaylak hesabından yazamadıklarını buradan yazdığı belli.
görsel
afet i devran hesabı %95 bu goodbadnotgood mudur nedir o yazara ait. inceleyip gereğinin yapılması lazım.
edit : belki de günah alıyorum bilemem. günah alıyorsam hakkınızı helal edin. ama yüksek ihtimal günah almıyorum. uzun süredir takipteyim.
edit2 : evet senle olmadı muhabbetim. yan hesabın olduğunu düşündüğüm hesaptaki kişiyle oldu.
edit3 : bunlar da silinen yazarın bir kaç hesabındaki nickaltına yazdıklarının sadece bir kısmı. resmen avukatlığı yapılmış, savunulmuş. kim neden savunur ki bu kadar? ilginç.
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar