bugün

beşiktaş

Benim delikanlı takımımdır. Götü yemeyen piçliğe gelir. Yumruğa bıçak çeker. Bizim delikanlı da denk durmaz saldırır. Aynı öyle. Bugün fenerin Götü yemedi. Soldado dediğin üst düzey futbol oyuncusu daha önce yapmadığı şeyler yaptı. En az 10 kez kendini yere attı. amacı pepeydi. bir pozisyonda yine pepeyle uğraştı düşürdü. ordan o atladı, burdan bu derken kaosu yarattı o kaosta q7 atıldı. Maçın başından beri kart görmeyen yine soldadoydu. Ayı volkan taraftarı sahaya indirmek için elinden geleni yaptı. Geçen maçta arkadaşının yapıp ceza aldığı tribüne karşı tahrikkar davranışı golden sonra yineledi. 11 yaşında ergen 31 ci bir çocuk benim gözümde fener. Artık çirkefi geçti mide bulandırıcı bir hal aldı fener takımı. Taraftarına acıyorum böyle şerefsiz haysiyetsiz bir oluşumu destekledikleri için. Bugün fanatik fenerli olan, her maç öncesi ve sonrası sonuca göre birbirimizle ölesiye daşşak geçtiğimiz fenerli arkadaşım utandı takımından. Bitse de gitsek dedi.

Beşiktaş bu gün yine de gülümseyen taraf. Çünkü karşısında kenar mahallenin kafası güzel varoş orospusu vardı. Güldü geçti.
© copyright 2005 - 2026