bugün

iyi parti ye üye oluyorum

Tebrik ederim. Demek "Kuvayı Milliye" saflarına artık sen de dahilsin.

Daha parti açılmadan 1 ay önce gidip aileden 2 kişiyi istanbul'da kurucu üye yaptım. Kendim izmir bölgesinde bizzat aktif siyasete katılacağım. istanbul'da bulunduğumuz bölgede tam 35 Kişiyi şu ana kadar bizzat biz (Bizim aile) üye yaptık. Bugün sabah itibariyle üye olacak sa yaklaşık 10 kişi daha var. Bunu her bir üye yapıyor. Zaten üyelere de gerek yok, insanlar sürekli soruyor, kendi kendine gelip üye oluyor.

iYi Parti sadece bir siyasi hareket/parti değildir, ""iYi Parti Kuvayi Milliye'nin ta kendisidir.

içine ilk giren herkes önce bir şaşkınlığa uğrar. içeride bir bakarsın ülkü ocakları ve MHP'den gelen bütün gerçek Atatürkçü Vatan severler, CHP'nin neredeyse yarısı, Hepar, Vatan Partisi, DSP, eski, Anap ve DYP'liler, hatta TKP'den dahi gelen bir sürü insan görürsün. Özellikle Alevilere ve mezheplere, diğer dini inançlara veya inançsızlıklara da eşit ve saygılı olduklarını görürsün.

Tek ilkeleri vardır. "Vatan Sever, Dürüst, Bu devletin ve Milletin birliğine bağlı her tür insan hangi etnikten, ırktan, mezhepten, dinden veya dini anlayıştan, hangi siyasi ideolojiden olursa olsun; Vatan Sever ve Bu ülkeye hizmete ant içtiği sürece bizim yanımızdadır, koruruz, kollarız".

Tam da olması gereken budur. Her kesimi ortak paydada birleştiren tam anlamı ile bir merkez partidir, Sağ, Sol vb. saçma sapan kokuşmuş ideolojiler, gereksiz bölme politikaları ile ilgilenmez. Tek amacı insanları bu Ulus/Millet çatısı altında tek yürek, tek vücut olarak birleştirmek ve ülkeyi temize çıkarmaktır.

içine girdiğiniz zaman göreceksiniz ki üye olmaya gelenlerin çok ciddi bir çoğunluğu hayatında hiç bir zaman aktif siyaset içine girmek istememiş ve hayatlarında ilk kez sadece iYi Partiye üye olmuş insanlar. Yani kimse siyaset yapma, bir partiye/hükumete çöreklenme, çıkar derdinde değil. Herkes tam aksine bildiğin "Kuvayı Milliye" ruhu ile ülkesi ve milleti adına bir şeyler yapmak için üye oluyor.

görsel