bugün

afrin de şehit düşen chp üyesi genç

ön ek: AKPli eksileme hadi bundan önceki operasyonlar da dahil örnek versene Atatürk düşmanı, milliyetçi olmayan hüloogcu olan bir JOH, POH, özel kuvvetler mensubu öldü diye. Veremezsin.

AKPli vakti zamaının feto işbirlikçisi, pkk işbirlikçilerinin zoruna giden durum.

(bkz: Musa Özalkan) Sosyal medyada paylaşımlarına bakın. Türkçü, Atatürkçü.
(bkz: Oğuz Kaan Usta) Sosyal medyada konuşmasını dinleyin, adına bakın. Adı abdurrahman ebusuud bilmem ne değil. Türkçü Atatürkçü.
(bkz: Mehmet Muratdağı) Sosyal medyada fotolarına bakın. O bozkurt yapan eller Türkçülüğünü gösteriyor. Her Türkçü, her milliyetçi Atatürkçüdür.
(bkz: Fatih Mehmethan) Sosyal medyada fotolarına bakın, Pazusunda dövme olarak AKPlilerin asker peçlerinden söktürdüğü Göktürkçe Türk yazıyor ve üzerinde de ayyıldız var. Türkçü Atatürkçü.

ve CHP üyesi şehidimiz. (bkz: Ali Gümüş) Mersinli, terör destekçisi vs chpli olsa asker olmaz. Sosyal medyada yazılarını bulamadım. Ama CHPlilerin çoğunluğu gibi Mustafa Kemal Atatürk'ün askeri.

Nerede burada hülogggcular? Neden Afrin'e gidenler Kızılelma diyor da Kudüs demiyor? Neden Afrin'e gidenler Bozkurt yapıyor da Rabia yapmıyor? Neden Afrin'e gidenler Ne Mutlu Türküm diyene diyor da ne mutlu Arabım demiyor? neden afrine gidenler Türk Milliyetçisi de her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alırımcı değil?

Korkaksınız. Terör bölgesinde askerlik yaparken o korkaklığınızı gözlerimle gördüm. JÖHten kobra şöförlüğüne geçen Türkçü rütbeli çözüm sürecine terör bölgesinde söverken, Trafik jandarma olan AKPli rütbeli çözüm süreci çok iyi oldu korkmuyoruz, çok rahat buralar diyordu. Sonuç? JÖHçü savaşmaktan kaçmadı ve G.doğuda çözüm süreciyle güçlendirilen terörden dolayı şehit oldu trafik jandarma gitti ilk fırsatta batıda ceza kesmeye devam etti.

Mustafa Kemal'in askeri olmayan subayların harbiyeye alınması yıllar yılı engellendi. Sızma girişiminde bulundular, sızdılar, Balyozla ergenekonla Mustafa Kemal'in askerlerini içeri attırdılar. Sonra. F16lar milleti bombaladı. Asker mustafa kemal'in askeri olduğu sürece korkusuzdur. iktidar Suriyeye Peşmergeyi ıraktan geçirip afrine yığınak yaptırsa da gıkını çıkarmaz koşa koşa iktidarın yığıdığı teröristleri öldürmeye gider ve şehit olur. Çünkü o Türktür. Savaş onun için düğündür.