bugün

müslümanlığın arap dini olması

Bugün de meal ile tefsir arasındaki farkı göremeyen bir dini belirsiz gördük ne kadar şükretsek az Allahım. Bunlar bi diğer başlıklarında gök tanrıcı olan adamlar. Hadi gök tanrıcı türklük orta asyada kaldı. Yallah orta asyaya. Burası müslüman Türk devletinin topraklarıdır. Bugüne kadar da devrim ayaklarıyla defalarca silinmeye çalışılan Müslümanlık ve islamiyet bu topraklardan kıyamete kadar silinmeyecek. Siz ne kadar zırvalarsanız zırvalayın. Bak kuranda şöyle bir ayet de var onu da oku bir ara.
A'raf 179
Andolsun biz, cinler ve insanlardan, kalpleri olup da bunlarla anlamayan, gözleri olup da bunlarla görmeyen, kulakları olup da bunlarla işitmeyen birçoklarını cehennem için var ettik. işte bunlar hayvanlar gibi, hatta daha da aşağıdadırlar. işte bunlar gafillerin ta kendileridir.

Yani yüce yaratıcı sizlerin yerinizi çoktan hazır etmiş. Dediğim gibi Müslümanlardan rahatsız isen yallah orta asyaya. Orda şaman ritüellerini yapman için bi engel yok burda da yok ama anladığım kadarıyla rahat edemiyorsun müslümanların içinde.
Senin gibi insanlar zaten sadece maraz ve fitne çıkarmak için varlar. Bu ülkede şamanlık olsa çıkıp neden müslüman olmuyoruz bakın Arap ve Müslüman ülkelerine ne kadar da zenginler diyecek adamlar gelmiş burda islam düşmanlığı yapıyor.

Sizin sıkıntınız default gelen ayarlara karşı çıkmak. Başka bir derdiniz yok. Elle tutulur bi dayanağınız da yok. Boş sözler ve hakaretler ile Müslümanları susturduğunuzu sanıyorsunuz sadece.