bugün

elektronik sigara

sayesinde 7 yıldır deli gibi içtiğim sigarayı bir anda bıraktığım cihaz, mucize gibi birşeymiş açıkçası. bu kadarını tahmin etmemiştim, bir umut diye almıştım ama 3 gündür kullanıyorum ve tek dal sigara içmedim. herkese öneriyorum, başlangıç için orta segment, kurulumu kolay model cihazlardan biri ile başladım, cihaz ve bir adet 30ml likit indirimli fiyattan 150 liraya geldi, kargo ücretsiz. likit yaklaşık bir hafta gidecek gibi, sonrasında daha farklı aromalarından sipariş edicem. başlangıç olarak pro ve pahalı cihazlardan başlamayın, karmaşıktır, elinize kalır. ayrıca herkesin dilindeki "patlıyormuş bunlar yaa, haberlerde gördüm" vs söylentilere takılmayın, patlayan cihazlar elektronik bilgisi olmadan kendi cihazını yapmaya çalışan acemi mucitlerin veya yine bilgisiz şekilde pro cihazlardan alıp performansını arttırmak için cihaza kaldıramayacağı piller takan, düzenekler kuran kişilerin cihazlarıdır. benim aldığım ve benzeri cihazların patlama olasılığı cep telefonunuzun patlama olasılığı kadardır.

4 ocakta başladım bu alete, canımın sigara çekmesini bırakın, sigaranın kokusu bile iğrenç gelmeye başladı. artık üstüm başım, ellerim, ağzım, bulunduğum ortam leş gibi sigara kokmuyor. nefesim kısa sürede farkedilir derece açılmaya başladı.

bir düşünün derim, sigara ile arasındaki zarar farkını merak edenler, önyargılı olanlar, bbc'nin 47 dakikalık elektronik sigara belgeselini izleyebilir. herşey, güvenilir kaynaktan tüm detayları ile açıklanmış.

ayrıca detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar özelden yazabilir, elimden geldiğince yardımcı olurum. kurtulalım şu illetten.