beşiktaş

Renktaşlar, sakın üzmeyin ve kasmayın. Ölüsü şampiyon olacaktır beşiktaşımızın.

Peki neden bu puan kayıpları?

1- rakiplerin yüksek konsantrasyonu çok önemli. Son 2 yılın şampiyonu ve avrupa'daki taktire şayan performans rakip takım oyuncularını ekstradan konstantre ediyor. Bu da gayet normal beşiktaş'ın yerinde gs veya fb olsa aynı duruma düşerdi.

2- rotasyon konusundaki adil olmayan hoca davranışları.

Herkes kesik yedi, yemeyen kalmadı galiba. Ama dikkat ettim de atiba, quaresma ve cenk biraz faZla şans buluyor. Cenk konusuna parantez açıyorum, yedeği negredo olduğu için biraz daha fazla şansı hakediyor olabilir. Yoksa cenk'in performansı gayet iyi.

3- maç seçicilik.

Oyuncuların maç seçebilme lüksleri var. Çünkü mücadele verilen 3 kulvardan şl daha cazip geliyor. Yoğunluğu yabancılardan oluşan bir kadronun şl maçlarına daha iyi hazırlanması normal olmasada türkiye liginin izlenirliliğini düşünecek olursa şl maçlarını vitrin olarak görmeleri gayet mantıklı.

4- hoca performansı.

Milli takımla olan ve bitmek bilmeyen dirsek temasları, hocanın şl ye olağanüstü mesai harcaması kafasını aşırı yormuş gibi. Yardımcısının olmaması, yaşının geçkin olması bu performansı olumsuz etkilediği su götürmez.

Devre arasının yakın olması en büyük avantıjımız. Bunu iyi değerlendirmek lazım.
Dediğim gibi fazla kasmayın, germeyin. Çok net söylüyorum bu seneninde şampiyonu beşiktaş.
© copyright 2005 - 2026