bugün

5 aralık 2017 akbank rezaleti

rezalet gibi rezalettir.

5 aralık salı akşamı saat 17:17 de mobil bankacılık aracılığı ile kendi kendime atm ye havale işlemi gerçekleştirdim.referans numarası sms ile gönderildi. saat 20:30 da bankamatiğe gittiğimde referans numarası hatalı uyarısı aldım ve müşteri hizmetlerine bağlandım.
müşteri hizmetleri yetkilisi saat 17:31 de maltepe migros atm den paranın çekildiği bilgisini verdi. tüm hesaplarıma ve kartlara bloke koyuldu, şikayet kaydı oluşturuldu. şikayetime cevaben yasal yollara başvurun maili attılar.

peşin not : kendi kendime atm ye havale gerçekleştirmemin sebebi banka kartımın yanımda olmamasıdır. buhar olan meblağ 3 hanelidir. maaşım yeni yatmıştı.

adamlar 14 dakikada maaşımı buhar ettiler. bu işlemi gerçekleştirmek için benim telefon numarama, gelen referans koduna, benim tc kimlik numarama ve gönderdiğim bedelin tam tutarına ihtiyaçları var.

şimdi bu parayı çeken ben olmadığıma ve tüm bu bilgileri herhangi biriyle paylaşmadığıma göre ortada bir açık var. fakat akbank bunu araştırmak yerine para çekilmiş bizi ilgilendirmez diyor.

adamlar telefonuma gelen referans koduna kadar biliyorlar. tüm bu bilgileri ben paylaşmadığıma göre paylaşan yada açık veren akbank. ama bırakın sorumluluk kabul etmeyi bir bakalım nasıl olmuş bile demiyorlar.

anlayacağınız çok mağdurum pek sevgili sözlük yazarları. bu başlığın gündeme gelmesi için yardımlarınızı esirgemeyiniz lütfen ve bu banka ile çalışırken tüm kişisel verilerinizin sizin elinizde olmadan çalınmasına yada paylaşılmasına hazırlıklı olun. kısacası bu bankadan uzak durun.

edit : işin yasal yolları hakkında tecrübeli yada avukat arkadaşlar yol gösterirse çok memnun olurum.