bugün

the big bang theory

kaçıncı sezonlar tam hatırlamamaktayım ama diziye amy ve diğer sarı abla girdiğinden beri (öznel olarak söyleyebilirim ki) bozmuş dizidir.

biz bu dizide bir grup asosyal, nerd gencin hikayesini izliyor ve gülüyorduk. burada bir arkadaş yazmış, bak bu açıdan hiç düşünmemiştim; dizi gerçekten frends, himym çizgisine girmeye çalışıyor o noktadan sonra. orijinal, kendine has konsepti bozuluyor.

vallahi doğru. karakterler artık nerd ve asosyal değiller. zamanın modası geek'e döndüler. hepsinin manitası var. sheldon seks yaptı amk, daha büyük saçmalık var mı? bu adam ilk sezonda hiç yüzünde gülümseme olmayan, robotik bir ifade takınan adamdı. hiç unutmuyorum bir bölümde hafif gülümsemişti de "oha adam güldü lan" demiştim. 1. veya 2. sezon olması lazım.

biz bu diziyi karikatürize edilmiş karakterleriyle sevdik. şimdi normal insana döndüler. e diğer dizilerden ne farkı kaldı?

ha eskisi gibi gitseydi ne olacaktı? muhtemelen bıktıracaktı o zaman da.

yani şu an sırf para için devam etmektedir. ama dizi tükenmiştir. suyunu sıkıyorlar şu an. güncel geek konularını işleyerek prim yapmaya çalışıyorlar.

ben yer miyim? yemem! *