bugün

hassas nihat

kendi başlığıma yazmak saçma bir şey. ama çok şükür yaşım gereği tutarsızlığın da istikrarsızlığın da insan için olduğunu öğrendim. hadi kibirden arınıp doğruyu söyleyeyim; hayat öğretti.

"nihat, tam 18 ay 17 gündür bu sözlüktesin neden şimdi? niye tam da bugün kendi nickaltına yazıyorsun? nihat sen ne denli dev bir topsun?"

dediğinizi duyar gibiyim. canınız sağ olsun. bugün yazmamın nedeni, hakkımda yazılanlara daha fazla kayıtsız kalamamam. maamamamammm.

kimimiz olduğu gibi burada. su gibi. kimimiz hayatın çetrefilinden, meşakkatinden yılmış , kendince bir kıyafete girip arz-ı endam etmekte. her türlüsüne saygım sonsuz.

ben de kendimce bir şeyler paylaşmağa gelmiştim ki, beklentilerimden daha fazlasıyla karşılaşma şerefine mazhar oldum.

ne güzel şeyler yazmışsınız. hak etmediğim kadar güzel, erişemeyeceğim kadar yüksekte bir yere koymuşsunuz fakir bünyemi. mahcubiyetimi tarif etmemin imkanı yok. özetle, hepinize sonsuz minnetlerimi, hürmetlerimi, selamlarımı arz ediyorum.

not: arkadaşım top değilim ya! 62 yaşındayız diye kimseyi yalayamayız diye bir şey yok. laf çıkarıyorsunuz ondan sonra ben uğraşıyorum. bak yukarda ne güzel tatlı tatlı yazmışım beni ne hale getirdiniz. top değilim! hassasım sadece.