bugün

izmir

köy değildir. sen hiçbi köyde kentkart dolum merkezi gördün mü yarrağım? ulaşımı bir büyükşehire göre gerçekten rahattır istanbul ve ankara' nın aksine. urla gibi ebesinin nihakı bi yere gitmiyosanız şehirin büyük bölümünü 2 saatte görebilirsiniz. insanları eleştirel değildir, yadırgama gibi bir olay yoktur çoğunlukla. herkes kendi dalgasına bakar. ama bazı tekinsiz yerleri vardır buca, torbalı gibi oralara giderken normalden daha fazla ayık olunmasında fayda var. havasıda gariptir amınakoyım kar kolay yağmaz, yağmur bikere yağıyoruz şu dünyada mantığıyla karşıdan karşıya geçince ayakkabıyı kurutmayı gerektiricek kadar çok yağar. soğuğuda adam gibi adamdır.

gelelim sözlüğün merak ettiği kısma, barlar sokağı taraflarında toplumu siktir etmiş ama bir o kadar kaliteli insanlar bulabilirsiniz. sokak müzisyenlerinden tut günlük kazançla geçinen, farklı cinsel eğilimi olan entellektüel insanlara kadar. bide şimdiye kadar iyiki meteor düşmemiş travesti sokağının hemen orda diriliş kilisesi vardır. her yerde göremeyeceğiniz birşeydir.

bucada mesela torbacılık baba mesleğidir. bende baya leş mişim ha sözlük bunları bildiğime göre? neyse devam ediyorum. bi tane torbacıyla takıldım bi süre adamı alıyolardı içeri cezası bitince çıkıyodu sonra tekrar başlıyodu bu işlere mk arabayla bacağının üstünden bile geçmişlerdi ben tanımadan önce adamın. ama seviyo yeşili anlarsan ya.

bide dilek fenerleri uçurulur konakta sahilde yılın hergünü. içip muhabbet edebileceğiniz çimler çoğu yerde vardır izmirde. karakolun yanında esrarda içebilirsiniz istiyosanız kimse karışmıyor. severim izmir polisini o yüzden.

aşırılı yaşanılası bi yer.

edit:

eksileyenler izmir aşıklar şehri falan dememi bekliyodu heralde.