bugün

harvey weinstein

Bir adet eski yapımcı.
Evet eleman her şeyi yapmış. Bir şeyi de eksik koymamış. Taciz, tecavüz gırla. Bunları yaptığı yahut yapmaya çalıştığı kadınlar da tüm dünyanın tanıdığı, göz önünde olan insanlar.
Hah, işte tam da olay burada kopuyor.

Dünya'nın her yerinde sapıklık, taciz, tecavüz, mobbing mevcut. Kavun gibi koklayarak, elma gibi mıncırarak kişinin şeref düzeyini ölçemediğimizden dolayı, sürekli bunlar gündeme geliyor. Gerçekleşiyor. Ve enteresan bir şekilde toplum dediğimiz yoz ahlak bütünü işleyiş de bu olaylarda kadına destek olacağına, bir de üzerine köstek oluyor, hatta bazı üçüncü dünya ülkelerinde(!) tecavüzcüsüyle evlensin diye yasalar bile çıkabiliyor. Durum vahim. Neyse bunları hepimiz biliyoruz ve kendi çapımızda bunlarla savaş veriyoruz. Şimdi meseleye gelelim.
En başta da belirttiğimiz gibi bu yapımcı bozuntusunun cinsel saldırıda bulunduğu kadınlar ünlü insanlar. Bir sözleri ile hayranlarına gaz verebilecek, elinde güç bulunduran insanlar. Hatta sokaktaki normal bir vatandaşın isyanı ses getirmezken, bu şahısların tek bir kelimeleri, mahkeme salonlarını panayıra döndürebilecek kalibrede olabiliyor. Ve bu aktrisler bahsi geçen harvey herifi tarafından istismara uğruyor. Fakat ne ilginç ki hiçbirinin şimdiye kadar tek sesi çıkmıyor? Hatta üstüne üstlük, tacize uğradığını iddia eden oyuncular bir de üzerine tekrardan o yapımcı ile çalışıyor. Bu nasıl bir tezattır? işte burada film kopuyor. Sokaktaki kadını belki kimse umursamıyor, düşünmüyor lakin günümüzde angelina jolie tacize uğradım dediği Zaman ortalığı yıkacak bir kitle bulunuyor. Ses edilmediği de kalmıyormuş gibi, tekrardan ortak yapımlarda boy gösteriliyor.

Anlayan beri gelsin, kulağıma fısıldasın.
Hayırlısı.
güncel Önemli Başlıklar