bugün

shit test

"ya da sen o kızlara mı bakıyosun diye sorarsa, yok ben senden başkasını görmem gibi bir cevap verirseniz kısa bir süre sonra kız sizden vazgeçer, bu durum içinde de demeniz gereken güzele bakmak sevaptır tarzı bir cümledir."

bu arkadaş ya baya yakışıklı bir şey ya da nickinde yazdığı gibi sadece parası var, kızlar da buna bu yüzden bakıyor bu da olayın davranışlarında bittiğini sanıyor.

ikisi de değilse o zaman bu sizi manitalarinizdan ayirip bostaki kiz sayisini arttirmaya calisiyor, bildiğin şeytan yani.

olum böylelerinin lafiyla hareket etmeyin. çoğumuz sevgili oldugumuz kizin arkadaşlarının arkamizdan "kızım sen buna nasil baktın" diyeceği tipleriz, bir de böyle davranirsaniz sittin sene iflah olmazsiniz eliniz nasır tutar amk.

ben bu kadar iddialı da konuşmadım, hiç sen gidersen başkası gelir modunda olmadım buna rağmen siktiri yedim hep, hele bunu yapsam herhalde dünyanın en seri terkedilme rekorunu kırardım.

bunu yapacaksaniz eğer telefon rehberinizde şu anda arayıp canım sevişmek istiyor dediğinizde sırf size vermek için bu saatte kalkıp taksiye atlayıp size gelebilecek minimum 10 tane hatun olması lazım. yani bolluğun refahın dibine vurmanız lazım ki kiz "harbiden bu istese aninda baskasini bulur" desin ve o yüzden yaptiklarinizi sineye ceksin. eger kiz terk ettiğinde uzunca bir süre elinize muhtaç kalacak bir tipseniz girmeyin böyle işlere, yerinizde oturun düzgünce.