bugün

mazaya ritim istanbul

yaklasik 2 aydır kiracısıyım. simdilik kiraci olarak bir sorun yasamadigimi belirteyim bu zamana kadar yönetime hic isim dusmedigini de eklemeliyim. benim blogumun temizligi her 3 gunde 1 defa yapiliyor. resepsiyonda 7/24 bir personel ve 7/24 avm girisinde guvenlik mevcut. teknik servis mevcut 7/24 isinde usta insanlar gorev basinda. teknik servis konusunda bu gorevli abilere hakkini teslim etmeliyim gece yarisi dahi ariza yapan kaloriferimi tamir ettiler. görevleri degilken rica ettim ve ufak bi elektirik işimi hallettiler allah razi olsun. yuzde altmis ofis iken yuzde kirk ev olarak kullanim diyebilirim. avm kısmı yetersiz 4 kafe 3 magaza ve spor salonu mevcut fakat bos dukkanlar var umarim yakin zamanda dolar. benim icin simdilik en buyuk sorun marketin uzak oluşu ileride bi sorun yaşarsam buraya editlerim.

edit: bugün mm migrosun acilma hazirligi yaptigini gördüm boylece market sorunu kalmadi. 1..2 gun icinde acilacak sanirim.

edit2: iki yildir burada kiraciyim ve ogrenciyim. bu yil site aidatlarina yapilan yuzde 40 zam uzerine siteden ayrilmak icin ev bakmaya basladim. studyo daire icin site aidatim 270tlden 460 liraya yukseldi. bu durum zaten bos olan siteyi tamamen bosaltacak gibi duruyor.
güncel Önemli Başlıklar