bugün
- ben geldim naneler13
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması32
- deccal'in sozluge gelmesi10
- sssilvermist21
- claudian clouds kadındır12
- anın görüntüsü17
- bir ay çaylak olmak4
- ben senin yerinde olsam5
- cilgincapkin13
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- arkadaşlar bi bakar mısınız2
- sözlükteki kavganın amacı5
- mutlu ama uzak olsun3
- sakız falı2
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- arap gel oğlum5
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- yarası olan gocudur5
- bankta oturup kola çekirdek keyfi yapmak2
- her yere gocu yazan yazarlar2
- katı sadakat bekleyen erkek2
- gocu dümbüğü2
- en sevilen su markası2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- düşün ki o bunu okuyor8
- suca suruklenen cocuk7
- aşık olmak2
- as maca'yi 90'a asmak2
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- yapay zeka bile moderatör oldu3
- lionel messi9
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- aslan3
- temmuz6
- sokak köpeği3
- futbol6
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- yorgun mermi13
- burhaniye6
- liseliler için uyku vakti3
- selam arkadaşlar beni hatırladınız mı4
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- the merich8
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- vincent van gogh5
- çingene2
- butlan chp sinde kalan 44 milletvekili4
full ekranlı oledli iphone.
şimdi benim anlamadığım şu;
bir iphone 5s bundan öncede iphone 4 kullanıcısı olarak apple fanboyları full ekran samsung galaxy s8 e bok atmıyormuydu?
aynı şekilde oled i itin götüne sokup sokup çıkarmıyormuydu? e ne oldu şimdi süper bir şey mi oldu oled birden bire?
aynı boku ios 11 de bilgilendirme ekranına yani şu alttan yukarı çektiğimiz ekrana hücresel veri gelene kadar da yapmadılar mı?
android de 10 senedir bulunan hücresel veriyi kapatıp açma kısayolu gerekli dediğimizde "fakirmisiniz hücreseli kapatıyorsunuz" ve "ayarlara 2 tıkla girip kapatıyorum zaten, gerek yok kısayola ehe ehe" demediler mi?
ios 11 de gelince de ilk yalayanlar bunlar olmadı mı?
kısacası mantıklı düşünün ve apple fanboyu olmayan inceleme karşılaştırma yazılarını sitelerini inceleyin.
evet güzel telefon ama bildiğin apple ın geçmişte bokladığı şeyi şimdi süper diye satmaya çalışmasından başka bir şey değil bu.
şimdi benim anlamadığım şu;
bir iphone 5s bundan öncede iphone 4 kullanıcısı olarak apple fanboyları full ekran samsung galaxy s8 e bok atmıyormuydu?
aynı şekilde oled i itin götüne sokup sokup çıkarmıyormuydu? e ne oldu şimdi süper bir şey mi oldu oled birden bire?
aynı boku ios 11 de bilgilendirme ekranına yani şu alttan yukarı çektiğimiz ekrana hücresel veri gelene kadar da yapmadılar mı?
android de 10 senedir bulunan hücresel veriyi kapatıp açma kısayolu gerekli dediğimizde "fakirmisiniz hücreseli kapatıyorsunuz" ve "ayarlara 2 tıkla girip kapatıyorum zaten, gerek yok kısayola ehe ehe" demediler mi?
ios 11 de gelince de ilk yalayanlar bunlar olmadı mı?
kısacası mantıklı düşünün ve apple fanboyu olmayan inceleme karşılaştırma yazılarını sitelerini inceleyin.
evet güzel telefon ama bildiğin apple ın geçmişte bokladığı şeyi şimdi süper diye satmaya çalışmasından başka bir şey değil bu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar