bugün

f klavye

kullanımı uzun süre alışkanlık ister. ben bunlardan kullanmayalı 10 yılı geçti herhalde. Türkçe kullanım için iyidir hoştur diyebiliyorsunuz ona da eyvallah ama gerçek dünyada bunlar gerçek değil arkadaşlar.
ben sürekli olarak yazılar yazan içerik üreten biriyim ve bu nedenle hızlı yazmama yardımcı malzemelere ihtiyaç duyuyorum. farklı dillerde içeriklere ulaşıp yeri geldiğinde yazıyorum. bu nedenle qwerty düzeninde olmayan hiçbir klavye kullanışlı olmuyor. hızlı yazmaya alışmak isteyen olursa tavsiyem butterfly switches tabi mac kullanmak istemezseniz toshibada benzerini üretiyor. ilk anda alışamıyorsunuz ama biraz yazınca ne kadar mükemmel olduğunu farkediyorsunuz. tabi alışırken çat çat sesler geliyor klavyeden çünkü alışkanlık gereği daha kısa tuşlara geçince dokunmatikmiş hissi verebiliyor. hele ki mekanik lanet klavyelerden geçiş yaparsanız yedek klavyeye ihtiyacınız olur.
oyun oynamayalı çok oluyor ama hatırladığım kadarıyla oyunlarda eziyetin daniskası oluyor. kısaca f klavyeye geçiş yapmayın yaptırmayın zamanınıza yazık.