bugün

askerini diz çöktürüp kemerle döven halk

eksi oy kasacağım diye sabahtan akşama hırsız götünü yalayanların aralarında bulunduğu tiplerdir. ben askere gitmiş olsam demek kolayı nasıl olsa gitmeyeceksin ya ömrün boyunca işkembeden at tut ne güzel. orada 18 ay 12 ay neler yaşandığını bilmeden konuşması kolay dimi. kafasına sıkarmış sık şimdi o zaman hadi ? millet oraya ardında ailesini sevdiklerini bırakarak gidiyor geri dönme umudu ile. ekran arkasından atıp tutmak kolay gerçek silah görse bayılacak tipler kafasına sıkmaktan bahsediyor.

orada linç edilenlerden bir tanesi abiniz kardeşiniz sevgiliniz veya eşiniz olsaydı o zaman görürdük o çok bilmiş suratlarınızın halini.

edit : he şimdi bazı fırsatçı tipler hemen şehit edilen 250 masum vatandaşı öne sürecektir. evvelden yazdıklarımıza bakılırsa belki 60-70 farklı entiride onlar hakkındaki düşüncelerim görülebilir. allah hepsinden razı olsun ve rahmet eylesin tekrardan. sap ile samanı ayırmak çok önemli o vatandaşlarımızın çok çok büyük bölümü bilerek ve isteyerek darbeye katılan rütbeli şerefsizler tarafından şehit edildi. her şey görüntüler ile sabit uçaktan helikopterden atılan bombalar ve kullanılan silahlar ile hayatlarını kaybetti o masumlar. velhasılı hem o 250 masum vatanseverin hem ömer halis demir komutanın hemde silah bıraktıkları halde linç edilen hiçbir şeyden haberi olmayan tüm masumların kanları malum kişilerin ellerinde. sadece şehit olanlar veya vefat edenler değil yıllarca kpss, öss ve polislik sınavında bu fetoya yardım edip haklarını yedikleri on binlerce insanın "kul hakları" da aynı tiplerin üzerinde. onları savunup mevzuyu buradaki gibi farklı yönlere çevirmeye çalışan aklı evvellerinde tabi..