bugün

menderes türel

kendi çapında demokrasicilik oynayan belediye başkanı.

antalya'ya tramvay hattı döşenmektedir, güzergah üzwerinde bulunan bazı caddelerin bu abimiz yaya trafiğine veya araç trafiğine kapatılacağını söylemekte ve örneğin ali çetinkaya caddesi'nin yaya trafiğine kapatılması konusunda "cadde üzerindeki esnafa ve konut sakinlerine anket yaptırdım %60 kapatılsın kararı çıktı" açıklaması yapabilmekte.

tabi esnaf hemen tepki koydu, "bizim bu anketten haberimiz yok!" diye, tabi mumu yatsıya kadar yanan bu abimiz hemen karşı açıklama yaptı "ehehehe ben caddenin tamamına değil, sadece vakıf hastanesi'nden, meydan kavşağı'na kadar olan bölüme yaptırdım" caddenin yarısına hiç ses etmemiş, bir de demokrasicilik oynuyor neyse efendim, esnaf hemen tepkiyi koydu ve karşıt imza toplamaya başladı, bu antalyamızın demokrasi yıldızı bu defa ne mi dedi? "yeni anket yaptırtacağım, %90 oranda kapatılmasın çıkarsa kapatmayacağım, eğer %60'ın üzerine çıkarsa da kapatıp, kapamamayı bir kez daha düşüneceğim" breh breh breh. sen ne demokrat şeysin öyle güzelim? "anket yaptırdım, %60 kapatılsın dendi, bu yüzden kapatıyorz" diye salla sonra da "eğer %90 oranında çıkarsa kapatmayacağım" de.

hayır belediye olarak bir karar almışsındır tamam derim ki, o bölgedeki halk gereken şeyi seçimde söyler ama ne bu aldığın kararda neden demokratçılık oynuyorsun? millet mal, senin oyununu bozamaz değil mi menderes? bir sen akıllısın, seni gidi akıllı bıdık.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar