bugün
- said nursi denilince akla gelen şeyler13
- eski sevgiliye mesaj atma bahaneleri8
- gs ve fbnin 2 maçta 7şer gol yemesi4
- 14 ekim 2026 aston villa fenerbahçe maçı71
- arkadaşlar ben hapise giriyorum3
- alevi ailelerin ateist çocukları6
- 25 yılda adam edilen istanbul'u 5 yılda bitirmek33
- akp'nin bir daha gelmemek üzere gideceği seçim4
- iltica26
- 15 ekim 2026 kups trabzonspor maçı5
- 623 000 bin asker kaçağı10
- abd israil vs türkiye farkı18
- selde sürüklenen araçlar3
- türkiye'nin suudi arabistan'a askeri desteği4
- dündar ziya gültekin8
- yağmur9
- winamp2
- affedersiniz ama kartoncu12
- 15 ekim 2026 hoffenheim beşiktaş maçı6
- queen ravenna hanım10
- cevheri güven9
- anın görüntüsü22
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı87
- evde çiçek yetiştiren erkek15
- istanbul14
- game of thrones taki kerhaneci12
- ayrıldık36
- halk tv'nin kapanmasının iyi olması2
- kaşlarını almayan kadın çekiciliği5
- aston villa 6 fenerbahçe 09
- sevgilim erkek olduğumu anlar mı sizce2
- istanbul mahvoldu19
- recep tayyip erdoğan8
- köyde bilim ve felsefe konuşmak2
- akp'nin z kuşağını yönetemeyeceği gerçeği5
- erdoğan ne istersem yapacaktır8
- yapay zeka moderatörü8
- 15 ekim 2026 show tv haber grafik rezaleti2
- imamoğlu'nun ihanet sözleri6
- fatih te selde elektrik akımına kapılan çocuk5
- cimri insanların ortak özellikleri9
- fethullah gülen4
- halk tv5
- istanbul sel felaketinin sözlükte yer almaması11
- yaltakçı gebeş manda2
- true crime izleyen tip4
- ana bacı yapan tip5
- meşruiyetini amerika'dan alan2
- cehape belediyeciliği10
- en ufak eleştirilere bile tahammül edememek4
elbette beynin kimyasal yapısındaki deformasyonlar da etkilidir; fakat benim gözlemlerime göre bu hastalığın oluşumunda psikolojik sebepler fizyolojik sebeplerden çok daha baskındır. kişide sağlıklı bir düşünce sistemi inşa edildiği takdirde, umuyorum ki bu tip algıyı darlaştıran hastalıklar yok olup gidecektir. buna göre; her ne kadar kolay olmadığının bilincinde olsam da atak geçiren kişilere duygusallığı terk edip akıl ve mantık zeminine taşınmalarını öneririm. biliyorum, atak anında çöken "bu his hiçbir zaman geçmeyecek" sanısı kişiyi çok yoğun bir umutsuzluğa çekiyor ve bu süreçte akıl ve mantık kullanımı oldukça güçleşiyor. ama her şeye rağmen atak anında atağın biteceğine dair umudu korumak atağın hafif atlatılmasında çok önemlidir; aksi takdirde gittikçe batarsınız.
diğer bir mühim nokta ise ölüm korkusunun yenilmesi. ölüm korkusunu yenmek, diğer basit binlerce korkuyu da yok eder. çoğu korkunun derinlikli temel nedeni ölüm korkusudur. psikolojinizin sağlığını süreklik pik noktasında tutmak için kur'an okuması yapmanızı tavsiye ederim. çünkü kur'an Allah'ın izniyle zihninizi ve hayatınızı en müthiş şekilde inşa edecektir.
herkese Allah'tan şifa dilerim...
diğer bir mühim nokta ise ölüm korkusunun yenilmesi. ölüm korkusunu yenmek, diğer basit binlerce korkuyu da yok eder. çoğu korkunun derinlikli temel nedeni ölüm korkusudur. psikolojinizin sağlığını süreklik pik noktasında tutmak için kur'an okuması yapmanızı tavsiye ederim. çünkü kur'an Allah'ın izniyle zihninizi ve hayatınızı en müthiş şekilde inşa edecektir.
herkese Allah'tan şifa dilerim...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar