bugün

bülent karpat

inciler:

-evet, su an bir finlandiyali yerde yatiyor... yok, finlandiyali degilmis, bizim abdullah'mis! saclari sari olunca karistirdim!

- suuut! top aglarda ve tac!

- eveet adana demirspor sahaya "yaklasik" 11 kisi cikti.

- walsh ikinci yari cok etkisiz, kendisini oyunda hic goremiyorum... (walsh devre arasi oyundan cikmistir...)

- mavi mayoyla calsi, kirmizi mayoyla iiiiii mancistir yunaytid sahaya cikiyor.

- sevgili seyirciler hakem dudugune bakti, saatini caldi...

- tafferel degaji yapti soooyle uzunca bir vurus. bu bana eski maclari hatirlatti, boyle topu havalara dikmek bayagi onemliydi... tabi o zamanlar boyle cim sahalar yoktu, sahalar camur deryasina donerdi. bu arada saffet ve gol. (galatasaray - istanbulspor maci)

** turkiye - almanya 91 hazirlik macindan sonra bulent karpat alman milli takimi kaptani mattheus'la yaptigi mac sonrasi roportajinda:

bulent karpat: ridvan nasil bir oyuncu anlatir misiniz?
mattheus: good.
bulent karpat (tercume ederek): evet sevgili seyirciler, mattheus ridvan'in cok tehlikeli bir oyuncu oldugunu, sagdan gelistirdigi bindirmelerle defans blogunu sarsabilecegi, futbol zekasinin ve tekniginin ust duzeyde bir futbolcu oldugunu, kesinlikle cekinilmesi gereken biri oldugunu vurguladi.
__

ayrica bu sahis, star tv'nin ilk yayin yillarinda galatasaray'in bir macinda sakatlanan semih'in yerde kivranmasi esnasinda kameranin apis arasina zoom yapmasiyla "star'in giremeyecegi yer yoktur!" demistir.