bugün

ruhumuzun mevsimleri

her insanda farklılık gösterecek ve kendilerinin kontrolünde olmayan mevsimlerdir. bütün mevsimler var mıdır bir insanda belki, en azından her insands iki mevsim vardır bunu görebilirsiniz.

ruhumuzun düşüncelerimizin psikolojimizin hissettiği ve sonrasında bize hissettirdiği mevsimler. insanların fark etmesi için biraz düşünmeleri biraz hayal kurmaları yeterli ama insanlar bunun yerine modern dünyalarında yaşıyorlar, yaşasınlar da ama insanlık modernlik adı altında saçma bir yere gidiyor.

bir sonbahar mevsiminde ruhunuzun ilkbaharı yaşaması mümkün yada bir ilkbahar ayında sonbaharı yaşaması mümkün. her mevsimin hissettirdikleri farklı ve derinlikleri de farklı.

ruhumun mevsimi ise bu yaz ayında, sonbahardan kışa geçiş zamanı gibi soğuk ama kar yağmayan rüzgarları olan bir mevsim ama soğuk olsa da üşüsem de çalan bir müzik var ve bu tebessüm ettirmeye yetiyor. kış mevsimi bu mevsimi her zaman hissetmem ve benim kontrolümde olmayan bir mevsim derinlerimde olan tuhaf.

bir de yaz mevsimi pek yoktur mevsimlerimde bu mevsimin ruha etkisinin pek az olduğunu düşünürüm ve bu mevsimdeki hislerin daha fazlası ilkbahar mevsiminde var. mevsimler güzeldir en çok da hayal kurarken.