bugün

hala maymundan geldigini ispat etmeye calismak

insanla maymun nasıl aynı atadan gelebir ki ? sorusunu sormayan kendini bilimsel dogmalara kaptırmış, evrimin kölesi olmuş kişinin yediği halttır.

insan ve maymun türlerinin dna'sı uymaz bu bir...

gen denilen olay vardır ki darwinistleri bile hallaç pamuğu gibi atmış "aman ne b.k yiyecez" düşüncelerine garketmiş ve akabinde sentetik evrim denilen modern evrim teorisini uydurmalarına yol açmıştır bu da iki...

komik olansa wikipedia denilen gayet ciddi ortamlarda bile sözde bilimsel ağızlardan insan ve şempanze genlerinin uyuştuğu hatta %94 gibi bir oranla benzeştiği yazılmıştır ki bu külliyen yalandır, uydurmacadır, hiç bir bilimsel niteliği olmayan safsatadır. ille de bir hayvana benzemek istiyorsanız şu linki kontrol edin ; http://www.sciencemag.org...ontent/full/291/5507/1304 (bu kaynak bilimsel bir derginin aylık sayısıdır ve bilim adamları makale yazar burada)

fareler! evet yalnış okumadınız fareler...

insanda bulunan yaklaşık 40bin genden sadece 300ü hariç geri kalan tümü değişik oranlarda benzeşmektedir. alın size bilim! noldu... şimdide fare mi olduk, bitti mi maymunluk?

aynı türden , ortak atadan geliyorsak madem, neden maymun türleriyle ya da fare dışında ki diğer hayvan türleriyle genlerimiz uyuşmaz? ya da soruyu değiştirisek neden fareyle insan genleri bu kadar benzeşir? çok bilimselsiniz ya siz, kur'an size cevab veremedi ya hadi bulun bunun cevabını...

aslında başlıkta geçen insan türünün tek derdi vardır; ne evrim ne de herhangi başka bir bilimsel teori. amaç dine, allah'a çamur atmak olsun da araç evrim olur, devrim olur farketmez bunlar için.
bir gün bir bilim adamı çıkıp dese ki; bak ben evrim teorisini kanıtladım, şöyleyken böyleymiş, falancanın kaynı filancaymış şeklinde açıklama yapsa , maymuncuların ilk diyeceği hani allah? hani toprak, hani adem? biz size demiştik oolmm... olacaktır.

evrim teorisine din ile karşı koyanları küçümseyen güruhu da anlamak mümkün değildir. sanki evrim bilimsel bir kanıt , din ise rivayet... arkadaşlar evrim dediğimiz olay sadece bir teoridir, bilmin şu ana kadar ispatladığı bir gerçeklik değildir. yarın bir bilim adamı çıkıp farklı bir teoriyle darwin'inkini çürütse yeni teori o olacaktır. ta ki bilim bu mevzuya kesin bir açıklık getirene kadar, yani ispat edene kadar.

daRWin'in teorisine körü körüne inanan bu insanların kaçı bilim adamıdır bilinmez, fakat ne başka bir teoriyi ne de başka bir bilimsel adamı kaale almaz bunlar. dedim ya sadece bir teori bu ispatsız, alın size o zaman harun yahya *... o adamı sevmem ama en azından bişeyler söylüyor, bi dinleyin , okuyun. ne kaybedersiniz. iddia ederim ki bu sözlükteki darwinistlerin hiç biri harun yahya düzeyinde bile bilimsel değildir.

beyhude konuşmayalım, bu konuya da artık bir nokta koyalım.
nasıl ki herkez istediğine inanmakta özgür, bırakın kim neye isterse inansın. müslüman, hristiyan ya da musevi olan herhangi birinin bu teoriye inanması mümkün değildir dinleri gereği. darwinistlerinde onların inandıklarına inanmaları aynı oranda mümkün değildir. tartışmak bu yüzden anlamsız.*