alman tank firmasının rte ye verdiği ayar

valla ben almanya´da yaşayan birisi olarak kraus-maffei´ ın böyle bi bildiri yayınladığından emin diilim- hatta türkiye adamın çok iyi müşterisi, gaz bile verir asrın liderine- ama

leopard tankını geç ikinci dünya savaşında savaşan tanklar bile egzos borusuna tıkanan tişörtle durdurulamazlardı, yapılacakbilecek en aptalca yorumu yapmış rte- egzos borusuyla tank dursa- almanlar amerikan sherman´larını durdurabilmek için var güçleriyle kalın dokkumadan yapılmış bulaşık bezleri üretir, amerikalıların savaşı kazanan ünlü sherman tanklarını durdururlardı.

rusların t34 tankı da bayaa uzun bi süre suyun içinde gidebiliyodu- düşünsene tişört falan diil, resmen su giriyo makinenin içine, gene de bana mısın demiyodu tank.

bu da 1942 yılındaki teknolojiydi.

işte ne demişler- aptal milletlerin, aptal liderleri olur. böyle konulara hiç girmesin, gerçekten dalga geçme konusu oluyo.

ama km ´nin basın bildirisi-ahanda rte´yi destekler şekilde olursa da hiç şaşırmazdım. hatta diyebilirler ki "bu tanklar tıkanan tişörtle stop etmez, ama büyük liderin büyük halkı bunu iman gücüyle yaparsa, o zaman bizim tanklarımız da buna karşı aciz kalır !!" - der adam bunu- bin 2 bin tank daha satar, mis gibi olur. bizimkiler gibi dallama milletler böyle gazlara gelirler...