bugün

hınzıp

bir şeytan türüymüş hahaha.

habis i şerif saçmalıklarına inananlara gelsin, hem de en sahih dedikleri 2. kaynak olan müslimden haha. (birincisi buhari hocaefendi hazretleri gakguk)

775- Osman ibnu Ebi'l-As (radıyallahu anh) anlatıyor: "Ey Allah'ın Resûlü dedim, şeytan benimle namazımın ve kıraatimin arasına girip kıraatimi iltibas etmeme sebep oluyor, (ne yapayım?)
Aleyhissalâtu vesselâm bana şu cevabı verdi: "Bu Hınzıp denen bir şeytandır. Bunun geldiğini hissettin mi ondan Allah'a sığın. Sol tarafına üç kere tükür!"
(Osman ibnu Ebi'l-As) der ki: "Ben bunu yaptım, Allah Teâla Hazretleri onu benden giderdi." (K.S. 3106 C.9 S.415 Akçağ, alıntısı: Müslim, Selâm 68,(2203). )

yani diyelim camiide namaz kılıyorsunuz, hınzıp denen hain şeytan geldi, aklına miranda kerr i düşürdü mesela. lan bi türlü gitmiyo aklından. ama çözüm basit: soluna dönüp 3 kere tükürmen lazım. ama dikkat et, tükürürken yanında hacı amca falan olursa, kafana bastonu yeme olasılığın fazla. hahaha.

en sahih dedikleri kaynaktan ha. harbi çok sahihmiş, titredim kendime geldim. özür dilerim ehli cinnet vel cinayet ekibi, daha önce size karşı çıktığım için. bu gece aydınlandım. hahaha