bugün
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor22
- sarı poşet kudurtması14
- bik bik'in neden bu kadar tatlı olması7
- evliliği ayakta tutan güçler11
- erkeklerin bir kızda aradığı kriterler4
- manisada okul saldırısı17
- türkiye de muhalefet var mı8
- siyaset üstü yazarlar9
- truenun aslında çok beyefendi biri olması3
- sözlükte herkesin kavga edecek bir şey bulması5
- halk tv haberciliği5
- true nickli yazar11
- pkk lılar ermeni dölüdür deyince hırttıran hırt9
- kış geliyor3
- iş arayanların aslında para araması10
- atatürk'e tapmak'ya da reis tapmak2
- iş hayatında takılan maskeler2
- arkadaşlar ben uyusam ayıp olur mu6
- husiler yüzünden gemilerin 15 gün gecikmesi8
- mel mel abi dün neden bira içmeye gelmedin6
- kendinden bile sakladığın şey3
- sözlüğümde siyaset istemiyorum kampanyası8
- 22 eylül 2026 mini kış provası3
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri9
- türkiye bir kedi cumhuriyetine nasıl dönüştü8
- mel mel bakan gibson'ın tatlı dili7
- hepinizi çok seviyorum lan gelin sarılıcam5
- kastamonu5
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı14
- yapay zekaya entry yazdırmak7
- ingilizce bilmeyen birine fuck'u demek4
- berbere gidince söylenenler4
- erkeklerin artık kadınların peşinden koşmaması7
- sarı torbadan rahatsız olan kürt7
- tas kafa traşlı hırt sorunu8
- yeni partiden chp'ye geçecekler ne dir2
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek5
- dünyanın en ölümcül terör örgütü hristiyan lra8
- asansörde susma zorunluluğu2
- umumi tuvalette telefonundan video izleyen insan3
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok29
- iş çıkışı birası4
- atlet giymeyen insan6
- birini kırmadan nasıl iletişimi kesersiniz17
- habire1223
- z kuşağı7
- sözlükteki teroristler5
- otobüsten inerken şoföre teşekkür etmek2
- çorap giyerken düşmek2
- marion cotillard2
kapı, duvar, smoke için falan vurmadığınız sürece overwatch ile asla ban yemeyeceğiniz oyun. ben overwatch yaparken biraz meşakatli de olsa şüphelinin steam profilini bulabiliyorum. bunun için bir tane program var falan neyse nasıl yapıldığı önemli değil, önemli olan ben vakasını izlediğim şüphelinin hesabını görebiliyorum.
elbette hile kullanan adamları raporluyorum ve steam hesaplarını takip ediyorum, bakalım ban yiyecekler mi diye.
şimdi herkesin bir reaksiyon süresi var değil mi. adam bir açıya awp ile bakıyor ve köşeden adam çıktığı anda awp ile çat diye indiriyor. reaksiyon süresi neredeyse 0. görünen ilk pikselini falan vuruyor. böyle birşey mümkün değil ama bu oyunda bunu yapsanız da ban yemiyorsunuz çünkü overwatch yapan düşük ranklı oyuncular diyor ki hah işte adam çıktı o da vurdu.
bu kadar kısa sürede reaksiyon göstermek için iki şey lazım; ya triggerbot ya da wallhack. triggerbot varsa o sizin reaksiyon sürenize zaten hiç ihtiyaç duymuyor otomatik ateş ediyor. eğer wallhack varsa zaten adamın ne zaman köşeden çıkacağını bildiğiniz için birşeye karşı nörolojik olarak reaksiyon göstermenize gerek kalmıyor çünkü zaten adamın ne zaman çıkacağını biliyorsunuz ve çıkar çıkmaz ateş ediyorsunuz.
bunu yapan insanlar ban yemiyor biliyor musunuz?
çünkü novalara göre bu normal bir durum. izlerken vay be adam iyi diyorlardır eminim. olması gereken şudur; bir açıya scope açıp bakarsınız, adam o köşeden çıkar, siz bunu görürsünüz, idrak edersiniz ve tepki verirsiniz. tüm bunlar bir süreçtir. bu geçen süre yüzündendir ki çoğunlukla flickshot atmanız gerekir çünkü adam geçen bu süre içerisinde o köşeden çıktı ve bör yöne doğru hareket etti.
usta bir şekilde hile kullananlar o açıya bakarlar ve flick ile adam vururlar, o adamlara hile diyemezsiniz zaten imkansızdır. ama mesele şu ki 0 gecikme ile tepki verenler de ban yemiyor.
diyeceğim o ki overwatch, bu oyunda valve için ek gelir kaynağından başka hiçbir şey değil ve ancak çok bariz hile kullananlar ban yiyor.
valve hile ile baş etmek için oyun motorunu değiştirmesi lazım fakat bu da mümkün değil çünkü valve asla hilenin bitmesini istemez.
elbette hile kullanan adamları raporluyorum ve steam hesaplarını takip ediyorum, bakalım ban yiyecekler mi diye.
şimdi herkesin bir reaksiyon süresi var değil mi. adam bir açıya awp ile bakıyor ve köşeden adam çıktığı anda awp ile çat diye indiriyor. reaksiyon süresi neredeyse 0. görünen ilk pikselini falan vuruyor. böyle birşey mümkün değil ama bu oyunda bunu yapsanız da ban yemiyorsunuz çünkü overwatch yapan düşük ranklı oyuncular diyor ki hah işte adam çıktı o da vurdu.
bu kadar kısa sürede reaksiyon göstermek için iki şey lazım; ya triggerbot ya da wallhack. triggerbot varsa o sizin reaksiyon sürenize zaten hiç ihtiyaç duymuyor otomatik ateş ediyor. eğer wallhack varsa zaten adamın ne zaman köşeden çıkacağını bildiğiniz için birşeye karşı nörolojik olarak reaksiyon göstermenize gerek kalmıyor çünkü zaten adamın ne zaman çıkacağını biliyorsunuz ve çıkar çıkmaz ateş ediyorsunuz.
bunu yapan insanlar ban yemiyor biliyor musunuz?
çünkü novalara göre bu normal bir durum. izlerken vay be adam iyi diyorlardır eminim. olması gereken şudur; bir açıya scope açıp bakarsınız, adam o köşeden çıkar, siz bunu görürsünüz, idrak edersiniz ve tepki verirsiniz. tüm bunlar bir süreçtir. bu geçen süre yüzündendir ki çoğunlukla flickshot atmanız gerekir çünkü adam geçen bu süre içerisinde o köşeden çıktı ve bör yöne doğru hareket etti.
usta bir şekilde hile kullananlar o açıya bakarlar ve flick ile adam vururlar, o adamlara hile diyemezsiniz zaten imkansızdır. ama mesele şu ki 0 gecikme ile tepki verenler de ban yemiyor.
diyeceğim o ki overwatch, bu oyunda valve için ek gelir kaynağından başka hiçbir şey değil ve ancak çok bariz hile kullananlar ban yiyor.
valve hile ile baş etmek için oyun motorunu değiştirmesi lazım fakat bu da mümkün değil çünkü valve asla hilenin bitmesini istemez.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar