bugün
- ismail kartal9
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi5
- bugün ne yedin10
- arda güler egosu6
- somon pişirdim yanına da şarap açarız diyen kız3
- yanlışlıkla erkek sikmek9
- islam düşmanlarına epstein şoku10
- sözlükte kendini kadın yapan erkekler2
- sözluk kız ayarlama yeri değildir2
- güne bir şarkı bırak12
- 17 haziran 2026 gökyüzünde ay yıldız olması3
- en iyi terapi2
- kocasına tatlı yapan kadın2
- iş verenlerin aç gözlü olması8
- müzik dinlemenin felsefesi2
- şu anda ne yapıyorsun19
- sürekli yorgun olan yeni gelin5
- kütüphane de topuklu ile dolaşan kevaşe5
- evlenmek için gereken minimum para5
- tepkiselbiri3
- sultani bezelye2
- fokur fokur lubunya kaynaması6
- intihar etmek10
- g72
- bugünkü bilgi ile 2000 yıl önce yaşamak3
- 30 lu yaşlar14
- eşim ateist olsa 10 çocuğum da olsa onu boşarım5
- günlüğüne ağlayarak çaylak olduğunu yazmak2
- bir şeyler söyle12
- evlenmek yerine tek başına dünyayı gezmek3
- cristiano ronaldo3
- tutunacak tek dalı uludağ sözlük olan tip5
- kürtlük2
- hdp'yi meclise sokan hainler3
- ayağına kaldırım taşı bağlanan caretta caretta7
- kilo verme günlüğü2
- arap emperyalizmi5
- kesin bilgi diye bir şey yoktur yaymayalım2
- sedat pekmez8
- bursa da navigasyonun yanlış yolu göstermesi5
- insanların gözlem yapmaması9
- cristiano ronaldo vs lionel messi5
- hamburger fiyatlarının iyice çığırından çıkması3
- hobileriniz4
- fobileriniz4
- anın görüntüsü19
- 17 haziran 2026 ingiltere hırvatistan maçı3
- sözlükte altın günü yapmak12
- keşke arab olsaydım3
bursa vosvos karnavalını düzenleyen, yalan reklamda çığır açmış konser organizasyon firması.
megadeth'i, shantel'i hatta faithless'ı falan getireceklerini iddia etmişler; festival sayfasında da bunu utanmadan, arlanmadan yayınlamışlardır.
megadeth sitesinde böyle bir teklif dahi almadıklarını ve kendi isimleriyle yayın yapılmasına çok bozulduklarını belirtmiştir.
yaptıkları yalan dolan içerisinde "bursa" isminin geçmesine ve "bursa" isminin uluslararası arenada "dolandırıcılıkla" aynı karede geçmesine ben bizzat kendim ekstra olarak bozulmuşumdur.
görünürde sadece ve güzel ancak kullanımda rezil gibi olan tek sayfalık webden beleş inme flaş templeytli web sayfalarına şurdan ulaşabilirsiniz; http://www.onaltiproject.com/
pirinçhan üst kat no.23 şehreküstü/bursa gibi bir adresleri vardır, kontrol etmek ve adi misiniz lan diye sormak için yanıp tutuşmaktayımdır.
ayrıca 0 224 225 19 52 no.lu telefonlarıyla kendileriyle iletişime geçilebilir, 0224 225 19 26 numaraya da fax çekebilirsiniz.
ben; bizim eve megadeth geliyo biletler 15 lira diye bir fax çektim mesela cevabını merakla bekliyorum.
megadeth'i, shantel'i hatta faithless'ı falan getireceklerini iddia etmişler; festival sayfasında da bunu utanmadan, arlanmadan yayınlamışlardır.
megadeth sitesinde böyle bir teklif dahi almadıklarını ve kendi isimleriyle yayın yapılmasına çok bozulduklarını belirtmiştir.
yaptıkları yalan dolan içerisinde "bursa" isminin geçmesine ve "bursa" isminin uluslararası arenada "dolandırıcılıkla" aynı karede geçmesine ben bizzat kendim ekstra olarak bozulmuşumdur.
görünürde sadece ve güzel ancak kullanımda rezil gibi olan tek sayfalık webden beleş inme flaş templeytli web sayfalarına şurdan ulaşabilirsiniz; http://www.onaltiproject.com/
pirinçhan üst kat no.23 şehreküstü/bursa gibi bir adresleri vardır, kontrol etmek ve adi misiniz lan diye sormak için yanıp tutuşmaktayımdır.
ayrıca 0 224 225 19 52 no.lu telefonlarıyla kendileriyle iletişime geçilebilir, 0224 225 19 26 numaraya da fax çekebilirsiniz.
ben; bizim eve megadeth geliyo biletler 15 lira diye bir fax çektim mesela cevabını merakla bekliyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar