bugün

islam hoşgörü diniyse niye müslümanlar hoşgörüsüz

islam hoşgörü dini değildir. islamın kafasına göre kendi haktır geri kalanların hepsi batıl. bu yüzden hakla hükmetmek gerekir. o yüzden islam büyük bir tehlikedir. sürekli olarak allah için ölmeye ve öldürmeye çalışır. amaç her yere bu islam denen illeti yaymaktır. zaten islam cihad dinidir ve gelişimini, yayılmasını hep bunun üzerine sağlamıştır.
ayrıca müslüman olup hoşgörülü olan vardır bu doğru ama bu zaten dini eğilimleri fazla olmayan daha yüzeysel dini yaşayanlarda oluyor. yoksa dine inanma oranı artan bölgelerde tahammülsüz çok uç noktalardadır. bugün iyi bir müslüman varsa o da islam sayesinde değil ondan uzaklaştığı için iyidir.
nitekim türkiye de bunun örneği vardır, seküler veya ılımlı dediğimiz kesim daha hafif müslümandır ve bunlar dini pek bilmez. sadece inanç kısmına inanır kalbim temiz der geçer. ancak bazı bölgelerde aşırı dine inanma vardır ve derin bağlılık oluyor. bu bölgeleri de saymama gerek yok zaten. hepiniz türkiye nin gerici illeri ve oradaki dine olan katı bağlılığı biliyorsunuz.

neyse efendim. islam hoşgörü falan barındırmaz. her yere hükmetmek isteyen emperyalist bir dindir ve bunun için kan dökmekten ne çekinmiştir ne de vazgeçmiştir. bugün ise güçlü olmadığı için küçük terör grupları halinde gene allah için ölüyor ve öldürüyorlar. bunu onlara yaptıran da din.