bugün

kemalist eğitim sistemi istemiyoruz

Kafa siken dinci zırvaları vol 478.. Bütün kundaktaki bebeğe tecavüz eden ibneler bunların arasından çıkıyor. Çünkü din kisvesi altında bütün pisliklerini kamufle ediyorlar, eğitimsiz cahil kesimde bu avamları matah bir şey sanıp allah kitap diyor namaz kılıyor diye el üstünde tutuyor. Peki kemalist eğitim sistemi sayesinde mi 45 çocuğu ensar vakfında, imam hatip ek binalarında sikiyordunuz? Bunlar dışında öğrenci yurtlarında geçen polise ve basına yansımayan kaç olay var kimbilir!.

Ulu önder mustafa kemal atatürk'ün dediği gibi hocalık sarıkla değil dimağla olur. Akıl ne arar la bunlarda. Dünyada islam ülkelerinin çektiklerine bakarsanız başına ne geldiyse kendini müslüman sanan cahilden gelmiştir. Dinlerini parça parça bölenlerin yaşadığı bir ülkede sizler gerçekten şeriat ile yönetilebileceğinizi mi zannediyorsunuz? Riyakarlığın hiç lüzumu yok. Hangi mezhebin standartlarına göre yargılama yapılacak? Birisi namazı terk edeni öldürün diyor, bir diğeri dövün diyor, Allah da dinde zorlama yoktur diyor. Varsa tüm mezhepler iptal, sadece Kuranı Kerim ayetleri ile hüküm verilecektir diyecek babayiğit hemen Şeriata göre yönetilelim. Şeriatı hakikatte kaldıran onu bozan mezheplere ayrılan müslümanlardır. Parca pinçik edilmiş Allah adına uydurulmuş bir sürü haram helal denen fetvaların ortalıkta cirit attığı bir ülkede Allah'ın kanunları diye çığırtkanlık yapanlardan daha zalim aramayın.

Önce imam hatipleri kapatın. Kişiler laik olmaz, devletler laik olur. Sen Laiklikle yönetilerek şeriat kanunlarına göre hayat sürebilirsin. Bilmiyorsan fıkıh kitabı oku, anlamazsan bana gel öğreteyim.