bugün

fikret orman

başkanı olduğu kulübün çıkarları için çalışan ve bu doğrultuda güzel işlere imza atan, bu sebeple de iyi diyebileceğimiz bir başkandır kendisi.

ancak karakteri için aynı şeyi söylemek ne kadar mümkündür bilinmez. çünkü dikkat ederseniz farklı üslupla kendisinden nefret edilen aziz yıldırım yolunda gitmektedir. burada ikisini ayıran en önemli nokta üslup farkıdır. kendi stadında ilk mağlubiyeti ezeli rakibinden tadınca söyleyecek söz bulamayıp "süt kupası" demesi ve cumhurbaşkanını nefessiz yalaması karakteri ile ilgili 2 örnek olabilir.

ayrıca senelerce başkasının göz koyduğu futbolculara göz koyuyor diye aziz yıldırım'a demediğini bırakmayanların fenerin elinden 2-3 topçu aldı diye şimdi kendisini reyiz ilan etmeleri gariptir. sırf ezeli rakibi devre arasında transfer yapıp güçlenmesin diye elindeki topçuyu satmasınlar diye el altından beleşe trabzonspor'a göndermesinin başka mantıklı bir açıklaması bulunmuyor nitekim.

herneyse, bir fenerbahçeli olarak beni oldukça kızdıran, ancak her kulüp taraftarının takımının başında görmek isteyeceği başkandır. dediğim gibi, yalnızca karakteri biraz sıkıntılı. her ne kadar bizim de başımızda görmek istemiş olsam da "sayın cumhurbaşkanım" yalaması sonrası istememeye karar verdim. ancak kendisi ne yapıyorsa beşiktaş için yapıyor gibi, sanki kendi çıkarı yok gibi. bilemiyorum orasını.
güncel Önemli Başlıklar