bugün

ot içerken dinlenecek şarkılar

Gelip şurda duyar kasmayın bi aqü. iddia ediyorum 18 yaş ve üzeri her 10 insandan biri esrar içiyor. Öğretmen, doktor, aşçı, işçi, öğrenci bir çok insan bunu içiyor. Tek mesele, içen insanların yanında içtiklerini belli ederken içmeyenlerin yanında belli etmiyorlar. Yeşilaycılar da sanıyor ki her yer dumansız hava sahası.şu an sokağa çıkıp kolumu sallasam esrar içen insana denk gelir.
Esrarın numarası şu ki zengin ol fakir ol ne bok olursan ol kafanın peşine düşüyosan mutlaka içiyosun. Sakinlik, dinginlik ve rahatlama.
Not olarak da şunu söyleyebilirim kesinlikle esrar sigaradan daha az bağımlılık yapıyor. Bilimsel olarak hiçbir zararı yok aksine kağıt yapımından oksijen üretimine kadar bir çok faydası ispatlanmış durumda. Sadece ülkelerin ve hükümetlerin siyasi politikalarına kurban giden bir bitki. Ülkemizd3 yasak olduğu için kötü diye bir kültür var. Genelde alt tabaka içiyor gibi gösterilip algı operasyonu yapılmış nesillerdir.
Güney amerikanın parisi uruguay'da temmuz ayı itibariyle zaten üretimi, içimş ve satışı yasal olan bu bitki eczanelerde satılmaya başlanacak. Her vatandaşın ayda 40 gram almaya hakkı olacak ve bir seferde 5 gramdan fazla alamayacak. Gördüğünüz gibi ölümcül bir şey olsa asla hükümet buna izin vermez. Kimyasal değil.
Not: bu entryi herhangi bir şeye sempati duyulması için yazmıyorum. Sadece yetişkin bireyler olarak gerçekleri konuşuyoruz. Beğenmeyen gitsin parkta oynasın.