bugün

superonline

taahhüt ismi altında insanları dolandıran firma.

ttnet kullanıcı olduğum zamanlarda bu firma kapıma geldi ve "sizi superonline" geçirelim hızını şöyle artacak ama ödediğiniz tutar değişmeyecek" gibi bir teklif ile karşıma geldiler. teklif mantıklı olunca geçiş yaptım. fakat özellikle sorduğum konu da, "ben eğer taşınırsam o bölgede superonline altyapısı olmaz ise benim için bir sorun olur mu" yani fazla bir ücret öder miyim? bana hiç bir şekilde böyle bir şey olmadığını söylediler. sözlerine güvenip geçiş yaptım. fakat gün geldi ve yurt dışına taşınma durumum söz konusu oldu. şimdi bana bilmem ne kadar ay taahhütünüz var ceza bedeli olarak 1000 küsür tl ödemeniz gerekir isterseniz tanıdığınız bir kişiye taşıyın diyorlar. bu yaptıkları resmen soygun!! insanlara dayatma yaparak, zor durumda bırakarak para kazanmaya çalışıyorlar. bu firmanın kapanması yakındır.

edit:

502 sayılı kanunun abonelik sözleşmeleriyle ilgili 52’inci maddesi ise şöyle:
“..... Tüketici, belirsiz süreli veya süresiz bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir.

bu maddeye göre 1 yıldan daha uzun abonelik yapan bu kuruluş kanunsuz işlem yapmaktadır.

Son edit:

Bana sonuna kadar dayatma yaptılar, hatta paranı alamazsın diyen en yakın arkadaşlarıma rağmen kanuni haklarımı sonuna kadar takip ettim ve yurt dışındayken bana çıkarttıkları faturayı iptal ettirdim.

haklarınızı aramazsanız birileri sizin tepenize çıkacak, sizi ezip sizin üzerinizden çıkar sağlamaya devam edecektir...