bugün
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı4
- yazarların bildiği en kötü küfür5
- mikrodalgaya sucuk koymak5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay4
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı16
- erdogan'a suikast timi itirafı2
- penise dövme yaptırmak3
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- clemence baptista4
- renault 9 broadway8
- nihoşun ölümü16
- akrabalarla ilişkiyi kes5
- memduh bashgan14
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- futbol3
- kezoların burada kibirlenmesi5
- sözlükte sürekli güzel kızların çaylak olması6
- saç dökülmesi5
- avusturya3
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru6
- arkadaşlar bugün kavga yok mu5
- meal kuran değildir26
- yazın yorganla yatan insan5
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı7
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması5
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- artı oy alma yolları5
- çaylak olunca hissedilenler5
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- ekonomi13
- hangi şehrin neyi meşhur4
- asteğmen7
- en hakiki mürşitteki ilim4
- mason greenwood5
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek11
- gecenin şiiri5
- simko39
- tavsiye4
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
- rambo ariel ortega8
- tuba büyüküstün7
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- moderatörlere sesleniş5
- halkın fesad'ı ahlakta haiz olduğu derece3
- özgür özel'in tutuklanması9
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
- haydi selametle kt3
- brad pitt4
- inci sözlüğün sözlük olmakla alakası olmaması3
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi14
üniversitedeydim, sene 2008, üniversite 3. arkadaşım seni biriyle tanıştırcam dedi. ilk başta sallamadım, bakarız dedim geçiştirdim. farklı fakültelerde okumamıza rağmen kızla nerdeyse her gün karşılaşmaya başladık. kırtasiyede, yemekhanede, kampüste, otobüste... seni tanıştırıcam dedi ısrarla. o zaman facebook yeni yeni biliniyo. adını verdi eve gidince bak dedi. şimdiki gibi cepte internet, akıllı telefon yok tabi. baktım, çok beğenmesem de ''ehh işte '' dedim. neyse yine karşılaştık arkadaşlabu sefer gün verdi salı günü öğle arasında fen edebiyatın kantininde dedi. allah biliyor ya gönülsüzce gittim. sohbet, muhabbet derken zamanla sevgili olduk. 3,5 yılımız geçti dolu dolu. yalan yok çok sevdim, o da beni çok sevdi. mezuniyetten sonra onun iş karmaşası vesaire derken yollarımız ayrıldı. evlenecektik, olmadı. ayrılığımızda payım büyük inkar edemem. o, sonra evlendi; ayrılığımızdan 3 yıl sonra evlendi. ben evlenene kadar belki döner diye sessizce onu bekledim. evlendi, keşke evlenmeseydi, çok kötü olaylar yaşadı sonra, duydukça içimi parçaladı. her neyse... bi tek onu sevmiştim ömrü hayatımda, aşık oldum mu tam hatırlamıyorum ama çok sevdim ona eminim. o'ndan sonra kimseyi almadım hayatıma, kimseye ilgi duyamadım...
şimdi; bana yıllar sonra bi kalbim olduğunu ve o'nun adını andığımda, fotoğrafına baktığımda nasıl hızla çarptığını yaşatan biri oldu. hiç hesapta yokken oldu, nerden çıktı bu ''aşk''? yerle bir etti beni.
boyun, posun, kaşın, gözün, hele o gülüşün... sahi yıllar sonra ''aşk''ın böyle psikopatça bir şey olduğunu hatırlamak zorunda mıydım? aşk işte, imkansızsın, imkansız olduğun için 'aşk' adın. bilsen var ya, ben bu yaşıma kadar kimseye sana baktığım gibi bakmadım, fotoğrafına bakmaya korkuyorum kalbim yerinden çıkacak diye, beynime hükmedemiyorum seni düşündükçe. oysa ne kadar farklıyız, olurumuzun olmadığını bildiğim için mi içim bu kadar acıyor yoksa bu şehri bırakıp gidecek ve seni bir daha görmeyecek olduğum için mi bilmiyorum. karşılıksız hiçbir şeyin sonsuz olmadığını, bu hasta ruh halimin aşkın biyolojisine bağlı olduğunu ve seni görmeyince her şeyin zamanla geçecek olduğunu da biliyorum. sahi ya, tam gider ayak, nerden çıktın sen?
şimdi; bana yıllar sonra bi kalbim olduğunu ve o'nun adını andığımda, fotoğrafına baktığımda nasıl hızla çarptığını yaşatan biri oldu. hiç hesapta yokken oldu, nerden çıktı bu ''aşk''? yerle bir etti beni.
boyun, posun, kaşın, gözün, hele o gülüşün... sahi yıllar sonra ''aşk''ın böyle psikopatça bir şey olduğunu hatırlamak zorunda mıydım? aşk işte, imkansızsın, imkansız olduğun için 'aşk' adın. bilsen var ya, ben bu yaşıma kadar kimseye sana baktığım gibi bakmadım, fotoğrafına bakmaya korkuyorum kalbim yerinden çıkacak diye, beynime hükmedemiyorum seni düşündükçe. oysa ne kadar farklıyız, olurumuzun olmadığını bildiğim için mi içim bu kadar acıyor yoksa bu şehri bırakıp gidecek ve seni bir daha görmeyecek olduğum için mi bilmiyorum. karşılıksız hiçbir şeyin sonsuz olmadığını, bu hasta ruh halimin aşkın biyolojisine bağlı olduğunu ve seni görmeyince her şeyin zamanla geçecek olduğunu da biliyorum. sahi ya, tam gider ayak, nerden çıktın sen?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar