bugün
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- evlenecek kız kalmaması11
- anya4
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı24
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- kadınınızı çalıştırır mısınız8
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması18
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- sarapci koala75
- türk kızı9
- kocasını seven külotsuz yatar4
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- seri eksici ezik11
- öyle bir sevişmek ki yatağın ağlaması4
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak6
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı5
- gocu31
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- koşun koşun havadis var7
- seri eksici ibne4
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- müzik eşliğinde sevişmek2
- geceye bir kadın yalanı bırak4
- sevgili varken sarışın bir rus kızıyla karşılaşmak2
- açık oy5
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- türk seküler devrimi11
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- simko38
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan36
- çanakkale savaşındaki dervişler4
- yokuş yukarı arabayı geri kaçıran erkek10
- sırrı süreyya önder7
- renault 9 broadway6
- zorunlu eğitim19
- s'i l v'e r m'i s t13
- bu koyden olsam ne olacak20
- tarık akan4
- cin görmüş yazarlar8
- anın görüntüsü19
- erkekler için mutlu evliliğin sırları7
- kürtler8
- isveçin coca cola yerine uludağa geçmesi3
- karması 2000 den çok olanların biraz şey olması3
- kürt faşisti5
- hoşlanılan kızı çayı kıtlama içerken görmek5
- yılmaz güney11
- dinlerin yalan olması17
- akciğer kanseri3
dunyayi bilmedende olsa kontrol eden cinstir. hayatin her alanina yayilmis, her alanini elinde tutabilmeyi basarmis bir hayat kaynagi. eski zamanlardan simdiye kadar kadinlar icin degisen tek sey vucutlarini daha fazla sergilemek oldu. esitlik ve diger ideolojik hareketlerin * kadinlara bir artisi olmamis, bir erkege hizmet etmek yerine 1000 erkege hizmet etmeyi kendileri istemislerdir. yoksa; doguya ve batiya hukmeden, cocuklarini avrupa krallariyla bir gosteren ve bunu kabul ettirten o muhtesem kanuni sultan suleyman bile bir kadinin kulu kolesi olmamis miydi? kanlarinda katolik kani gezinen ingilizlerin meshur krali henry, sirf bir kadin icin katolik kilisesiyle yollarini ayirmamis miydi? bir krala veya sultana bunlari yaptirtacak guc hicbir erkekde yoktur.
kim ne derse desin, evlerin bile hakimiyeti kadinlardadir. ne kadar maco bile gorunse bir erkek, evinde kuzuya donusur. * evin gorunen diregi bir erkek olsada, o evin kolonlari ve geriye kalan herseyi de kadindir. o koydeki okumamis cahil kadinlar degil miydi erkekler kuyudan suyu getirmezse onlarla yatmayiz diyen? ve bunu kabul ettiren? bir erkege sozunu gecirmek icin manken, dunya guzeli falan olmak gerekmiyor demekki.
ah o kadin yokmu o kadin, hem yaratici hem seytan. bir erkegi sadece para ve kadin degistirir denir ya, ben onu degistiriyorum, erkegi kesin olarak bir kadin degistirir, para belki. evet, elime para gectigi halde degismedim, o kadarda iddialiydim, irademe guveniyordum, beni hic birsey degistiremez diyordum ama bir kadinin elinde eridim, bittim, kul oldum, ve onun insafina nazaran hayata geri dondum. ama ayni kadin guce tapar, insanlari manipule eder, kardesleri birbirine dusurur ve en kotusu sizin bunlari biliyor olmaniz ama hic birsey yapamiyor olmanizdir. kadinin o buyusune kapildiginizi bilirsiniz ama sesinizi cikartamazsiniz, cikartsanizda kimse duymaz ya da ilgilenmez. en sonunda bir kadinin insafina kalirsiniz; sizi vezir de yapabilir * rezil kepaze de.
mevlana hazretleri ne demis:"kadın hakkın ışığıdır nurudur. sanki o yaratılmış değil de yaratandır." herhalde kadinlari en iyi ozetleyen sozlerden biri de budur.
kim ne derse desin, evlerin bile hakimiyeti kadinlardadir. ne kadar maco bile gorunse bir erkek, evinde kuzuya donusur. * evin gorunen diregi bir erkek olsada, o evin kolonlari ve geriye kalan herseyi de kadindir. o koydeki okumamis cahil kadinlar degil miydi erkekler kuyudan suyu getirmezse onlarla yatmayiz diyen? ve bunu kabul ettiren? bir erkege sozunu gecirmek icin manken, dunya guzeli falan olmak gerekmiyor demekki.
ah o kadin yokmu o kadin, hem yaratici hem seytan. bir erkegi sadece para ve kadin degistirir denir ya, ben onu degistiriyorum, erkegi kesin olarak bir kadin degistirir, para belki. evet, elime para gectigi halde degismedim, o kadarda iddialiydim, irademe guveniyordum, beni hic birsey degistiremez diyordum ama bir kadinin elinde eridim, bittim, kul oldum, ve onun insafina nazaran hayata geri dondum. ama ayni kadin guce tapar, insanlari manipule eder, kardesleri birbirine dusurur ve en kotusu sizin bunlari biliyor olmaniz ama hic birsey yapamiyor olmanizdir. kadinin o buyusune kapildiginizi bilirsiniz ama sesinizi cikartamazsiniz, cikartsanizda kimse duymaz ya da ilgilenmez. en sonunda bir kadinin insafina kalirsiniz; sizi vezir de yapabilir * rezil kepaze de.
mevlana hazretleri ne demis:"kadın hakkın ışığıdır nurudur. sanki o yaratılmış değil de yaratandır." herhalde kadinlari en iyi ozetleyen sozlerden biri de budur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar