bugün

beşiktaş

Bir Galatasaraylı olarak şunu net söylüyorum ki üstüne oynanan takım adamlar 2 puanla lider ve hala şampiyonluğun en büyük adayı. Derbiler böyledir karşıdaki takımın iddiasının kalmaması bile çok etkilemez çünkü büyük takım oyuncuları büyük malları sever daha iyi motive olur. Sanki dün alınan beraberlikle tüm şansları bitmiş gibi bir algı oluşturulması başakşehirin adam dövüp ceza almaması filan bunlar tamamen erdoğanidmanyurdu oldukları içindir. Dünkü maçta kaçınılmaz olan kartları verdi Fırat. Çaresizce istemeden verdi. Asarlar yoksa çarmıha gererler adamı. Her şey her şey senin için dualarım eyyamlarım dedi fenerasyon. Çünkü işin sonunda 3. Yıldızlı bir BJK olacak. Nasıl gsli fb şampiyon olup 4. Yıldızı alsın istemezse fbli de istemez. işte bütün olan olaylara algı operasyonlarına karşı yönetim tesiste yatmalı futbolcularla iletişim kurmalı ve kendi topunu oynamalıdır. Bitiriciliği eksik takımın yoksa dünkü maç büyük fark olurdu. Futbol olarak ezdiler rakibi ama skor olarak eşitlik vardı. Son pozisyonda emenikenin Fabriye bir müdahalesi de var gibi. Hava topunda rakip topçuyu fiziksel olarak bozmak hele ki kaleciyi.. tamam fabri hatalı ama benim görüşüm pozisyonun faul olabileceği yönünde. Tabi düşük çözünürlük olduğundan emin değilim. Her neyse BJK kendi topunu oynarsa 15. Şampiyonluğu alır. isterdim ki Anadolu kulübü Başakşehir alsın kupayı ama artık sempati bitti. Bu kadar kayırılan bir takım olduğu için zerre istemem. Hakeden alsın kupayı.
© copyright 2005 - 2026