bugün
- cansever7
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- gece sokakta freddy krueger ile karşılaşmak4
- gocu'nun solak olması4
- domdomusa3
- dünyanın 10 da birinin solak olması4
- galatasaray11
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- g o k u2
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- favori diziniz2
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- futbol7
- yorgun mermi19
- dinozor döner3
- sol elle osbir çekmek2
- dünyanın tersine dönmesi5
- ben geldim laleler3
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- tavuk sevmemek5
- para5
- etek giyen erkek10
- 8 ağustos 2026 galatasaray villarreal maçı2
- 8 ağustos 2026 wolfsburg kaiserslautern maçı3
- hangi manifest kızısın4
- oğlum o senin yengen yengen2
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- gıyasettin nerede sorusu3
- sürekli dizi6
- superman ile venom birleşse3
- birader yazar beyler bay bey biraderdirler3
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- 9 ağustos uluslararası dünya yerli halklar günü2
- hepinizin agzina biber surcem6
- altın şafak hermetik cemiyeti2
- fairuz3
- yeni zelanda ya gitmek5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- gece gece arayan dolandırıcı3
- bikbik hanfendi3
- 9 ağustos 20262
- güzel kadın3
- dolar3
- laptop4
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- devalüasyon yakın mı9
Bizimde reform yapmamız gerekiyor, arkadaş bir ayetin 100 çeşit anlamı olmaz ki, Ahmet okuyor adamı öldürmeliyiz diyor, Mehmet okuyor sakat bırakmalıyız diyor, Hüseyin okuyor yok ya serbest bırakalım yaşasın Allah affedicidir diyor.
Herkesin anlayacağı basit abartılmamış insan ürünü anlamı, yorumu katmadan saf halini aktaracak şekilde olmalı , dünyanın en tehlikeli silahı dindir ve insan yorumu ile manipüle edilebilir, bunu engellemek lazım.
Yakında örneklerini gördük generali, emniyet müdürü,askeri bir tane sümüklü ağlak pezevengin burnunu sildiği mendili yerken yakalamadık mı ? Hangi dinde böyle bir saçmalık var? yarın bu dangalak gibi biri çıksa bile insanların inanmayacağı hale getirilmesi için nasıl bir reform gerekiyorsa yapılmalıdır.
he bana kalırsa ben bir tanrı olduğuna inanıyorum fakat, aramızdan birini seçip bir mağarada tüm insanlığa söyle! bunlar bunlar benim emirlerimdir diye kısıtlı şeyler anlatacağına inanmıyorum, bir tanrı varsa bizimle irtibata geçeceğine inanmıyorum. Her şeye kadir bir tanrı kendi emri için aracı tutacak ta onu da gizli gizli anlatacak ta, o anlattığı kişi kendi emirlerini manipüle etmeyecek.
Herkesin anlayacağı basit abartılmamış insan ürünü anlamı, yorumu katmadan saf halini aktaracak şekilde olmalı , dünyanın en tehlikeli silahı dindir ve insan yorumu ile manipüle edilebilir, bunu engellemek lazım.
Yakında örneklerini gördük generali, emniyet müdürü,askeri bir tane sümüklü ağlak pezevengin burnunu sildiği mendili yerken yakalamadık mı ? Hangi dinde böyle bir saçmalık var? yarın bu dangalak gibi biri çıksa bile insanların inanmayacağı hale getirilmesi için nasıl bir reform gerekiyorsa yapılmalıdır.
he bana kalırsa ben bir tanrı olduğuna inanıyorum fakat, aramızdan birini seçip bir mağarada tüm insanlığa söyle! bunlar bunlar benim emirlerimdir diye kısıtlı şeyler anlatacağına inanmıyorum, bir tanrı varsa bizimle irtibata geçeceğine inanmıyorum. Her şeye kadir bir tanrı kendi emri için aracı tutacak ta onu da gizli gizli anlatacak ta, o anlattığı kişi kendi emirlerini manipüle etmeyecek.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar