bugün
- beyazsemsiyeliyabanci43
- yorgun mermi26
- sözlükte erkekleri istemiyoruz7
- gammazlama yapmamak13
- kızının düğününde oynayan baba5
- kabalcı3
- aziz yıldırım11
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- ölüm4
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- vurdurmayan sözlük yazarları3
- rte tanrı değildir2
- haysenin1212
- satranç haram yasaklansın7
- sözlükteki deliler2
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır3
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- hallelujah2
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- azınlık için çoğunluğu görmezden gelmek2
- çağrı isimli yazar5
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim3
- bu köyden olsam ne olacak8
- aşık olmak7
- sözlükteki vatan hainleri4
- çengel bulmaca çözer gibi entry giren yazar2
- gina carano13
- beyazpenisliyabancı2
- yapay zeka moderatörü15
- galatasaray sözlük2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- yaz geceleri4
- evlenilecek kadında aranan özellikler2
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- aylık 336 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- en gey özelliğiniz15
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- kemal kılıçdaroğlu ülkemizin sigortasıdır2
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- toplu taşıma3
- anın görüntüsü21
- avukata vermek2
- sydney sweeney'in memeleri3
- katatespizartmasi15
- 14 inç monitörden 17 inç monitöre geçmek3
major depresyon denilen şey kanser kadar kötü olabilir. ancak bana göre kişiyi buraya götüren en büyük etkenler; yaşadığı ve içinde bulunduğu psikolojik durumdan kurtulmaya çalışmak yerine daha da dibe inmesine müsaade ediyor oluşu. bu kendi rızasıyla olmuyor belki de. özellike çevre faktörleri onu dibe çekiyor olabilir. sürekli kafasına kafasına vurulan ya da dolaylı olarak iletilen kötü düşünceler, kişiyi farkında olmadan duyarsızlaştırıyor. veya yalnızlaştırılan birey de zamanla o karamsar ruh haline duyarsızlaşıyor. duyarsızlık öyle bir boyuta geliyor ki artık insan hiçbir şey umut edemiyor. bir süre sonra kendisini öyle kabul etmeye başlıyor. bir çıkış yolu aramak da istemiyor. bir şekilde elinden tutulup o bataklıktan çıkarılmalı. bunu kendisi de başarabilir elbette. daha hızlı çıkabilmesi için başkasına ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
uyku problemi de yine kişinin içinde bulunduğu durumu, kişinin kendisi ile en yakın olduğu anda fark etmesi ile başlıyor. kafasından binbir düşünce geçiyor. içinde bulunduğu durumu, prangalara vurulmuş olduğunu fark etmesi, üzerinde aşırı stres ve baskı oluşturuyor. iştahsızlığın da sebebi bu stres hali olabilir.
biyolojik sorunların kişi psikolojisini etkilediği gibi, psikolojik bozukluklar da insan biyolojisini etkiliyor. bunun üzerine bilimsel bir araştırma yapmadım. laboratuvar çalışması da yapmadım. ama psikolojinin biyoloji üzerindeki baskısının daha fazla olduğunu düşünüyorum.
uyku problemi de yine kişinin içinde bulunduğu durumu, kişinin kendisi ile en yakın olduğu anda fark etmesi ile başlıyor. kafasından binbir düşünce geçiyor. içinde bulunduğu durumu, prangalara vurulmuş olduğunu fark etmesi, üzerinde aşırı stres ve baskı oluşturuyor. iştahsızlığın da sebebi bu stres hali olabilir.
biyolojik sorunların kişi psikolojisini etkilediği gibi, psikolojik bozukluklar da insan biyolojisini etkiliyor. bunun üzerine bilimsel bir araştırma yapmadım. laboratuvar çalışması da yapmadım. ama psikolojinin biyoloji üzerindeki baskısının daha fazla olduğunu düşünüyorum.
güncel Önemli Başlıklar