bugün
- sözlükte herkesin avcı olması12
- sözlükteki zorbalar12
- izmirbeyefendisi13
- sözlükteki şer çetesi9
- sinoplular nasıl insanlardır7
- bıçak kemiğe dayandı6
- sözlükteki büyücüler5
- sözlüğe farklı bir kimlik ile sızmak5
- sözlükte içki fotoğrafı paylaşan tip6
- sivaslılar5
- gocu50
- deccalin sözlükte olma ihtimali5
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam3
- sürekli ilgi bekleyen erkek5
- kılıçlar çekildi bu bir düello5
- alkolün beyin hücreleri üzerindeki etkileri4
- isa mesih'in ikinci kez geleceği gerçeği4
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü10
- sinoplu diyojen4
- paris saint germain8
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu13
- yerin 2 bin 900 km altında 6 gizemli yapı keşfi3
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı31
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı17
- hoşlandığın kızın komünist çıkması11
- kıyamet alametleri3
- online listesi nereye gitti3
- elm sokağına'un certain regard ile girmek2
- yoga2
- 1 kötünü 40 iyiye zararı3
- çıplak gösteren gözlük5
- sözlükte kavga çıkarsa gocunun kini tutuyoruz9
- aga zaten senin bir tarafın çok kalkmıştı3
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- ısparta5
- iyilik vs fedakarlık5
- otoyollar3
- zorbamatik3
- sözlüğe yaptığı yemeğin fotoğrafını atan tip3
- bazı yazarlar3
- evagreen9
- erkekler neden kızların aşırı ilgisinden soğur6
- cem yılmaz'ın sigarayı bırakması7
- antipanik6
- bırakın kavgayı maç başlıyor2
- sıla'nın en güzel 3 şarkısı4
- tarihteki ilk ırkçının şeytan olduğu ger3
- enzo fernandez2
- kara lahana dolması2
- yazdan kalma bir gun3
bir hasta ziyaretinde, yanda yatan başka bir hastanin durumunu görmem ile bıraktığım illet.
adam 55 yaşında. boynunda kirecleme, ayak ve kalp damarlarında tıkanıklık ile birlikte prostat ameliyati olmak için akşamdan hastaneye yatmış. doktoru ile aksam muayenesinde aralarında geçen diyalog;
-iyi akşamlar dayi
-iyi aşamlar dohtor bey öho oho ıı!
-ilaclarini aldın mı? nasıl hissediyorsun kendini?
-canım çok sigara istiyor dohtor bey!
-aman ha aman! bilhassa sigara içme bugün. yarın sabah ameliyata gireceksin. komplikasyon risklerini arttırmaya da geç, masa da kalirsin dayı. kesinlikle icmeyeceksin, anlaştık mı?
- tamam dohtor bey oğlum
doktor odanın kapısından köşeyi döner dönmez hanımına dönerek;
- "benim sigarayı ver hanım. masa da kalırmışşım da, mıy mıy. lan zaten ben bunu icmezsem ölürüm amk doktoru"!...
bana bakarak, '40 yıldır içiyorum. parliament içerim ben. başka hiçbir sigara içemem' diye gülümsedi.
dışarı çıktım ve cebimdeki dolu paketi çöpe attım. tam 2 yıl oldu. hiç içmeden tek bir tane bile.
anladım ki, o adam o gün sigarayı birakabilse bile, değişen hiçbir şey olmayacaktı. çünkü adam bitmişti, ve bunu kabullenmişti.
çok geç olmadan birşeyler yapılmalıydı, ve ben bunu yaptım, başardım, sigarayı bıraktım,15 yıl günde minimum 1 paket ictikten sonra.
2 yil da farkettigim, sigaranın sağlığa ve cebe verdiği zararın disindaki zararlar pek dile getirilmiyor.
bence en büyüğü, azmi yok etmesi ve beyni uyuşturarak, insanları yaşayan birer ölü haline getirmesi.
ne isle meşgul olursak olalım, hangi mesleğe yaparsak yapalım, azim olmadan hepimiz birer hiçiz.
adam 55 yaşında. boynunda kirecleme, ayak ve kalp damarlarında tıkanıklık ile birlikte prostat ameliyati olmak için akşamdan hastaneye yatmış. doktoru ile aksam muayenesinde aralarında geçen diyalog;
-iyi akşamlar dayi
-iyi aşamlar dohtor bey öho oho ıı!
-ilaclarini aldın mı? nasıl hissediyorsun kendini?
-canım çok sigara istiyor dohtor bey!
-aman ha aman! bilhassa sigara içme bugün. yarın sabah ameliyata gireceksin. komplikasyon risklerini arttırmaya da geç, masa da kalirsin dayı. kesinlikle icmeyeceksin, anlaştık mı?
- tamam dohtor bey oğlum
doktor odanın kapısından köşeyi döner dönmez hanımına dönerek;
- "benim sigarayı ver hanım. masa da kalırmışşım da, mıy mıy. lan zaten ben bunu icmezsem ölürüm amk doktoru"!...
bana bakarak, '40 yıldır içiyorum. parliament içerim ben. başka hiçbir sigara içemem' diye gülümsedi.
dışarı çıktım ve cebimdeki dolu paketi çöpe attım. tam 2 yıl oldu. hiç içmeden tek bir tane bile.
anladım ki, o adam o gün sigarayı birakabilse bile, değişen hiçbir şey olmayacaktı. çünkü adam bitmişti, ve bunu kabullenmişti.
çok geç olmadan birşeyler yapılmalıydı, ve ben bunu yaptım, başardım, sigarayı bıraktım,15 yıl günde minimum 1 paket ictikten sonra.
2 yil da farkettigim, sigaranın sağlığa ve cebe verdiği zararın disindaki zararlar pek dile getirilmiyor.
bence en büyüğü, azmi yok etmesi ve beyni uyuşturarak, insanları yaşayan birer ölü haline getirmesi.
ne isle meşgul olursak olalım, hangi mesleğe yaparsak yapalım, azim olmadan hepimiz birer hiçiz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar