bugün
- türkçe 25000 kelimeden oluşan kısıtlı bir dildir5
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür7
- zorunlu eğitim11
- yörük kızı15
- kız düşürmenin kısa yolu15
- uludağ sözlük size ne kattı24
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- mercimek çorbası içen kadın14
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü19
- sözlüğün en masum yazarları16
- fusya semsiyeli yabanci26
- bir kadını taşımanın zorluğu10
- reenkarnasyon2
- pankek mi pişi mi10
- afd'nin saksonya anhalt'ı kazanması2
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- mesleki yaşama merkezi denetleme2
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi6
- pum pum çorbası6
- tavuk budu2
- sarapci koala43
- arkadaşlar larissa kim12
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- sarımsak yiyen kız6
- yemeğe bulyon koyan insan7
- sikişirken sigara içen kadın5
- ismail kartal12
- zuhal olcay'a aşık olmak7
- nervio21
- saraca098
- s'i l v'e r m'i s t26
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması6
- serhat kılıç22
- pandela 38
- türkiye13
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- pizza6
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- tai lung45
- uyudunuz mu4
- hamarat kadın5
- hoşçakal uludağ sözlük7
- karnı doydukça yemeğe kusur bulan insan5
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- dinlenme tesisi soğuğu5
- arkadaşlar bi bakar mısınız4
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi8
- bir insanın yüzüne söyleyemeyeceğin şeyler4
O da büyük bir alman imparatorluğu hayaliyle yaşıyordu seviyordu istiyordu mücadelesi bunun içindi, hırslarına yenik düştü ve suikaste kurban gitmedi, önce zehirli gazi olan ampul ısırdı sonra garantiye almak için kafasına kurşun sıktı ve bulunmaması için yakıldı gariptir ki son 12 saatte defnedilmiş olup, stalin in alman nazilerini bir araya gelmesinden korktuğu için bulamadık demesidir, bulduk deselerdi mezarı etrafında toplanacak binlerce nazi vardı intikam için derken ab nin korktuğu ideoloji kominizm ve marksizm üstüne çöktü ve ab ateistligi seçmeye başladı derken bir bir hıristiyanlar azaldı ve bugün hitlerci tayfa azınlık olarak kaldı intikam hayalleri bitti mi hayır yeni yapım alman tanklarına bakın, nazi gamalı haçı var skastika yapamazlar elbette tabi ama haç bile o ilke ve ideolojiyi beslediklerine bir kanıttır, kaldı ki alman olmayanı ezmeleri de faşist olduklarını ve değişen bir şeyin olmadığını gösteriyor.
Hatta bir şarkı yarışmasında alman michael, asyalı joe muydu çocuğun ismini unuttum bir çinli işte bir de türk can vardı en iyi söyleyen türk ile çinli çocuktu favoriydi seyirci uçmuştu ama sönük alman çocuk kazandı yarışmayı.
Hatta bir şarkı yarışmasında alman michael, asyalı joe muydu çocuğun ismini unuttum bir çinli işte bir de türk can vardı en iyi söyleyen türk ile çinli çocuktu favoriydi seyirci uçmuştu ama sönük alman çocuk kazandı yarışmayı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar