bugün
- en merak ettiğin ulu yazarı27
- nervionun merak ettiği yazar18
- yakışıklı bir erkeğin yalnız olmasının nedenleri6
- bugün açılacağım sözlük kızı9
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- sapıkça başlık açan yazarlar6
- bana kezban dediler4
- sevgilinin giyimine karışmak7
- dikkatleri çeken sözlük kızı7
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- sözlük abilerinden genç yazarlara tavsiyeler11
- royall stars3
- yapay zeka kontrolden çıktığında olacaklar6
- sevilen kızın ağzımıza vermesi4
- sinirli kadını sakinleştirmek13
- ton balığını kim yiyor sorunsalı9
- merak edilen sözlük erkeği6
- yalnizca deli yalnizca sair21
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der10
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- bir idam mahkumunun son günü4
- şımarık yazarlar5
- bu sözlükte beni herkes tanır7
- tanga giyen kızın namusu4
- otobüste yaşlıya yer verme zorunluluğu4
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- ulaşamadığı kadına mundar demek8
- komşuları itici yapan detaylar4
- gaylik alametleri9
- arkadaşlar bakar mısınız21
- ağzında sakızı şişirip arsız arsız patlatan kız4
- sapık entryler giren insanımsılar5
- ciguli vs velvet7
- hapishanede yatmak karıyla yatmaya benzemez5
- katatespizartmasi17
- evlenip boşanmış erkeklerin değerinin düşmesi10
- şimdi herkes su içsin11
- profiline bakılan yazara bildirim gelmesi4
- profil fotoğrafı koymayan erkek4
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi4
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- şehre inen domuzları besleyen kadın7
- ellerim bomboş3
- keko saç tıraşı4
- üsküdar da martıya eziyet7
- protein tozu ve sütün gaz yapması3
- kitap okurken ağlamak8
- hoşlanılan kızın fakirlerle konuşmuyorum demesi3
iyi başlayan, sonra şartlardan olsa gerek bir türlü sıkı bir dönüş yapamayan kaliteli sanatçıdır kendileri. anarşistliğiyle bir alıp veremediğim yoktur. çoğu insanın göze alamayacağı şeyleri zaten yapmıştır. iğne deliğinden çıkarılan 3-5 zırvalığı kanıt olarak sunup görüşlerini ve duruşunu yalanlamak da çoğu kişiye düşmez diye düşünüyorum. hataları olmuştur. mesela en son "yash-ar" isminde albüm yapacağı söylenmişti. çok garipsemiştim, nedense bu adama yakıştıramıyorum yabancılaşmayı. o isimle de alırım albümünü fakat eskisi gibi olmaz herhalde. şu sıralar albüm çalışmaları devam ediyor, umarım güzel bi şekilde döner.
değişti biraz, belki zaman değiştirdi, nasıl ve ne kadar değişti onu da kestiremiyorum. bu değişikliğini ya da sevenlerinden uzaklaşmasının da farkında olduğunu turkrock'da şu şekilde açıklamıştı. biraz eski ama kendisinin son açıklaması diye biliyorum.
"Selam herkese...Kusura bakmayın, pek sık yazamıyorum... Son yazıları okudum da şimdi. Hrant'tan faydalanmaya çalışıyor yazan arkadaş biraz ayıp ediyor doğrusu. Ne fayda göreceğiz bu konularda şarkı yazmaktan. içimizi dökmekten, derdimizi paylaşmaktan... Bu değerlendirmeler komik oluyor biraz. Benim kendimi gündeme getirmek gibi bir derdim olmadı ki hiç. Yaptıgım şeylere güvenir ve inanırım. Bir baktım geriye, 17 senedir bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Bir onyedi senem daha varsa yine öyle olacak. Bu üretme meselesi yanlış anlaşılıyor bence. Bizler kümes tavukları değiliz ki her güneş doğuşuna bir şeyler yumurtlayalım. Benim uğraştığım tek festival barısarock'tır. Yaz boyunca Arto Tuncboyacıyan'la birlikte çalacağımız parçaları hazırladık. Bir de Bodrum'da Kara Ada'da bir şeyler olacaktı. Aslında bir festivalden fazlası idi düşündüğüm. Daha kalıcı sürekli bir şey. Bir toplanma ve dağılma merkezi diyelim. Ancak olmadı o proje. Koşullar oluşmadı yeterince. Baktım aile şirketine döndü iş, ayrıldım. Bir ilgim kalmadı orayla. Ancak şu doğru sanırım, yavaş yavaş uzaklaşıyorum galiba. Sürekli kandırılmaktan ve dolandırılmaktan bıktım. iyi niyetim suistimale uğruyor her seferinde git gide içime kapanıyorum. Bu doğru. Ben de şikayetçiyim bundan. Bir çözümü olmalı ama ben de bilmiyorum. Sevgili barış akarsuyu cok özleyeceğim. O güzel ve içten gülümsemesi hala gözümün önünde onu kaybettiğimize cok üzgünüm. Ailesinin, sevenlerinin, hepimizin başısağolsun."
değişti biraz, belki zaman değiştirdi, nasıl ve ne kadar değişti onu da kestiremiyorum. bu değişikliğini ya da sevenlerinden uzaklaşmasının da farkında olduğunu turkrock'da şu şekilde açıklamıştı. biraz eski ama kendisinin son açıklaması diye biliyorum.
"Selam herkese...Kusura bakmayın, pek sık yazamıyorum... Son yazıları okudum da şimdi. Hrant'tan faydalanmaya çalışıyor yazan arkadaş biraz ayıp ediyor doğrusu. Ne fayda göreceğiz bu konularda şarkı yazmaktan. içimizi dökmekten, derdimizi paylaşmaktan... Bu değerlendirmeler komik oluyor biraz. Benim kendimi gündeme getirmek gibi bir derdim olmadı ki hiç. Yaptıgım şeylere güvenir ve inanırım. Bir baktım geriye, 17 senedir bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Bir onyedi senem daha varsa yine öyle olacak. Bu üretme meselesi yanlış anlaşılıyor bence. Bizler kümes tavukları değiliz ki her güneş doğuşuna bir şeyler yumurtlayalım. Benim uğraştığım tek festival barısarock'tır. Yaz boyunca Arto Tuncboyacıyan'la birlikte çalacağımız parçaları hazırladık. Bir de Bodrum'da Kara Ada'da bir şeyler olacaktı. Aslında bir festivalden fazlası idi düşündüğüm. Daha kalıcı sürekli bir şey. Bir toplanma ve dağılma merkezi diyelim. Ancak olmadı o proje. Koşullar oluşmadı yeterince. Baktım aile şirketine döndü iş, ayrıldım. Bir ilgim kalmadı orayla. Ancak şu doğru sanırım, yavaş yavaş uzaklaşıyorum galiba. Sürekli kandırılmaktan ve dolandırılmaktan bıktım. iyi niyetim suistimale uğruyor her seferinde git gide içime kapanıyorum. Bu doğru. Ben de şikayetçiyim bundan. Bir çözümü olmalı ama ben de bilmiyorum. Sevgili barış akarsuyu cok özleyeceğim. O güzel ve içten gülümsemesi hala gözümün önünde onu kaybettiğimize cok üzgünüm. Ailesinin, sevenlerinin, hepimizin başısağolsun."
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar